Header Ads

Η απάτη πουκατέληξε σε δολοφονία - 38.000 ευρώ εξαφανίστηκαν από το λογαριασμό του οδηγού σχολικού

Από τον περασμένο Ιούλιο είχε καταφέρει ο 43χρονος οδηγός σχολικού λεωφορείου να φτιάξει web banking για τον λογαριασμό του συναδέλφου του, με τον οποίο ήταν στον ίδιο παιδικό σταθμό εδώ και χρόνια.

Με τα χρήματα του 64χρονου πήγε για διακοπές με τη σύζυγο και το ανήλικο παιδί του σε ένα νησί, με χρήματα του συναδέλφου του έκανε τα ψώνια του, με τα χρήματα του συναδέλφου του έκανε δώρα στην οικογένειά του.

Ο 64χρονος ποτέ δεν είχε καταφέρει να εξοικειωθεί με την τεχνολογία. Δεν ήξερε τί σημαίνει ηλεκτρονική συναλλαγή και για ό,τι ήθελε πήγαινε στο ταμείο της τράπεζας. Τον Νοέμβριο, όμως, αντιλήφθηκε το μεγάλο ποσό που είχε κάνει φτερά από τον λογαριασμό του. Στις 15 του μηνός ο 64χρονος επικοινώνησε τελευταία φορά με τον αδελφό του. Του ζήτησε την επόμενη μέρα να πάνε μαζί στην τράπεζα, να ελέγξουν τον λογαριασμό του.

Το θύμα έφυγε ξαφνικά από το σπίτι του στα Βριλήσσια. Δεν είχε κλειδώσει και όλα έδειχναν ότι σκόπευε να επιστρέψει. Όπως προέκυψε από την έρευνα των στελεχών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, θύμα και δράστης έδωσαν ραντεβού. Ο τελευταίος τον παρέλαβε με το αυτοκίνητό του και πήγαν στην περιοχή του Σουνίου. Εκεί διαπληκτίστηκαν, τον έσπρωξε και ο 64χρονος χτύπησε. Φαίνεται, μάλιστα, ότι τον έπνιξε στη συνέχεια με ένα σεντόνι και το έσυρε το πτώμα του σε έναν θάμνο για να το αποκρύψει. Μάζεψε όλα τα προσωπικά αντικείμενα του 64χρονου και τα πέταξε σε έναν κάδο απορριμάτων λίγα χιλιόμετρα μακριά.

Κατά την απολογία του στους αστυνομικούς, αναγκάστηκε να ομολογήσει, όταν του παρέθεσαν όλα τα στοιχεία, που είχαν συλλέξει στον ενάμιση μήνα της έρευνάς τους.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.