Header Ads

Πτολεμαΐδα: Έκλεψαν υπολογιστές από Σύλλογο ΑμΕΑ – Έκκληση για την επιστροφή των αρχείων

Πτολεμαΐδα: Έκλεψαν υπολογιστές από Σύλλογο ΑμΕΑ – Έκκληση για την επιστροφή των αρχείων

Καμία μέχρι στιγμής εξέλιξη, δεν υπάρχει στο θέμα σχετικά με την κλοπή που σημειώθηκε στο γραφείο του Συλλόγου Αναπήρων Πολιτών της ΠΕ Κοζάνης και στεγάζεται στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας, από όπου, άγνωστοι, αφαίρεσαν δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τον λοιπό εξοπλισμό, με αποτέλεσμα να χαθούν τα αρχεία του Συλλόγου, που χρονολογούνται από το 1981, και πονά ιδιαίτερα Διοίκηση και Μέλη.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Μιχάλη Μήγγο, συνέβη κατά το χρονικό διάστημα, από τις 4 το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι τις 10 το πρωί του Σαββάτου, και την απώλεια διαπίστωσε ο ίδιος Πρόεδρος, ειδοποιώντας άμεσα την Αστυνομία για να ξεκινήσουν οι σχετικές διαδικασίες και οι έρευνες.

Απευθύνεται έκκληση προς τους διαρρήκτες να κρατήσουν τους Υπολογιστές και να επιστρέψουν τους σκληρούς δίσκους με τα αρχεία, το πολυτιμότερο στοιχείο, ενώ, όποιος από τους περίοικους, στην περιοχή γύρω από το Πνευματικό Κέντρο διαπίστωσε, κατά το επίμαχο διάστημα, ύποπτες κινήσεις να ενημερώσει τον Σύλλογο.

Αξίζει να αναφέρουμε, όπως δήλωσε ο κ. Μήγγος, ότι μόλις δημοσιοποιήθηκε η κλοπή, ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς προσφέρθηκε να καλύψει την απώλεια των Η/Υ όπως και Ομάδα επιχειρηματιών από την Πτολεμαΐδα.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

www.ert.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.