Header Ads

ΗΠΑ: Μαθήτρια δευτέρας δημοτικού αποβλήθηκε λόγω ερωτικής εξομολόγησης σε συμμαθήτριά της

Φωτογραφία αρχείου.

Μια μαθήτρια 8 ετών αποβλήθηκε από ένα χριστιανικό δημοτικό σχολείο στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ, επειδή είπε σε μια συμμαθήτριά της ότι «ήταν τσιμπημένη» μαζί της, καταγγέλλει η μητέρα του.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα, όταν η Κλόε Σέλτον, μαθήτρια της δευτέρας τάξης στο Rejoice Christian School προέβη σε αυτή την «ερωτική εξομολόγηση», σύμφωνα με τα όσα είπε η μητέρα της, Ντελάνι, στο CNN.

Η Κλόε απομακρύνθηκε αμέσως από το προαύλιο του σχολείου και πέρασε τις επόμενες ώρες στο γραφείο του διευθυντή.

«Πριν μου τηλεφωνήσουν, η αντιπρόεδρος του σχολείου είπε στη Κλόε ότι η Βίβλος λέει πως οι γυναίκες μπορούν να κάνουν παιδιά μόνο με άνδρα», είπε η Ντελάνι Σέλτον. «(Ο αντιπρόεδρος) με ρώτησε πώς νιώθω για τα κορίτσια που τους αρέσουν κορίτσια και της είπα ότι δεν βλέπω κανένα πρόβλημα με αυτό».

Η μητέρα πήρε τη κόρη της στο σπίτι εκείνη την ημέρα και οι υπεύθυνοι του σχολείου της είπαν να μην επιστρέψει.

Την επόμενη μέρα, ο επιθεωρητής κάλεσε τη Σέλτον, λέγοντας ότι το σχολείο «τερμάτισε τη συνεργασία τους» με την οικογένεια και απέβαλε επίσης τον 5χρονο γιο της.

Οταν εκείνη ζήτησε εξηγήσεις είπαν ότι οι πεποιθήσεις της δεν ευθυγραμμίζονται με τις δικές τους.

«Τους ζήτησα να κάνουμε μια συνάντηση για να το συζητήσουμε και μου αρνήθηκαν λέγοντας ότι ″τίποτα άλλο δεν χρειάζεται να συζητηθεί″», είπε στο CNN.

Το εγχειρίδιο του σχολείου αναφέρει ότι «οποιαδήποτε μορφή σεξουαλικής ανηθικότητας» αντιβαίνει στις πεποιθήσεις του, συμπεριλαμβανομένης της «ομολογίας κάποιου ως ομοφυλόφιλου/αμφιφυλόφιλου».

Οι μαθητές που «δεν συμμορφώνονται με τα πρότυπα και τα ιδανικά της εργασίας και της ζωής» στο σχολείο χάνουν το «προνόμιο» παρακολούθησης, αναφέρει το εγχειρίδιο.

Οι μαθητές δεν επιτρέπεται επίσης να έχουν δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης, όπως το να κρατούν χέρια, να αγκαλιάζονται ή να φιλιούνται, σύμφωνα με το εγχειρίδιο. Η εγκυμοσύνη είναι επίσης λόγος για αποβολή, αν και η μαθήτρια μπορεί αντ’αυτού να «παραμείνει στο σπίτι», οπότε οι άλλοι μαθητές δεν «θα επηρεαστούν από το κακό παράδειγμα για να κάνουν το ίδιο».

«Αυτό το ″τσίμπημα″ για μια 8χρονη θα μπορούσε να σημαίνει ότι απολαμβάνει να παίζει με την φίλη της στην παιδική χαρά» σχολίασε η εξοργισμένη μητέρα.

Η μικρή Κλόε, συντετριμμένη, ρώτησε τη μητέρα της αν ο Θεός την αγαπούσε ακόμα.

Η ιστορία της κοινοποιήθηκε στο Facebook και πολλοί ήταν εκείνοι - από τον Καναδά μέχρι τη Λουιζιάνα - που προσφέρθηκαν να στείλουν χρήματα, δώρα ή κάρτες στην άτυχη μαθήτρια.

Μέχρι στιγμής, έχει λάβει περισσότερα από 150 μηνύματα από ανθρώπους από κάθε γωνιά των ΗΠΑ, λέγοντάς της πόσο περήφανοι είναι για αυτήν και διαβεβαιώνοντας ότι την αγαπούν τόσο οι ίδιοι όσο και ο Θεός.

Πηγή: CNN

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.