Header Ads

Γκουίνεθ Πάλτροου: Μόνο υπό αυτή την προϋπόθεση θα ξαναδουλέψω ως ηθοποιός

Δεν βλέπουμε την Γκουίνεθ Πάλτροου στην οθόνη ιδιαίτερα από το 2017 που πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το την ενεργό καλλιτεχνική δράση για να επικεντρωθεί στην, λάιφστάιλ ενδιαφέροντος, εταιρεία Goop.

Για την 48χρονη σταρ, που κέρδισε ένα Οσκαρ σε ηλικία 26 ετών για τον ρόλο της στην ταινία «Ερωτευμένος Σαίξπηρ» υπάρχει μια πολύ συγκεκριμένη προϋπόθεση για να σκεφτεί την επιστροφή της μπροστά στην κάμερα. 

Μιλώντας στην Ναόμι Κάμπελ στο No Filter στο διαδίκτυο, η Γκουίνεθ Πάλτροου ανοίχτηκε όταν το σούπερ μόντελ την ρώτησε υπό ποια προϋπόθεση θα επέστρεφε στην καλλιτεχνική δράση.

.
 

«Κάποιος (μου) είπε ”τι θα χρειαστείς για να γίνεις ενεργή ξανά;” κι είπα ότι πρέπει να κάνω γ..ο τον συγγραφέα», είπε η Γκουίνεθ στο σούπερ μόντελ.

 Αφ′ ότου παντρεύτηκε τον τηλεοπτικό παραγωγό Μπραντ Φάλκχουκ το 2018, η Πάλτροου εμφανίστηκε στη δραματική σειρά του Netflix «The Politician» τον επόμενο χρόνο, σειρά που ο σύζυγός της συν-δημιούργησε. Η ίδια πρόσθεσε: «Αν ο σύζυγός μου γράψει κάτι και θέλει να το κάνω, τότε θα το κάνω. Δεν θα μπορούσα ποτέ να πω (όχι) ποτέ».

Η μαμά των δύο είπε ότι θα ήθελε να επιστρέψει στη σκηνή στο μέλλον, καθώς «αγαπούσε να κάνει θέατρο», αλλά παραδέχτηκε ότι δεν ένιωθε ποτέ άνετα να βρίσκεται μπροστά στην κάμερα ή να είναι διάσημη, γεγονός που οδήγησε στην επανεκτίμηση της καριέρας της καθώς μεγάλωνε. 

Η Γκουίνεθ Πάλτροου με τον σύζυγό της, Μπραντ Φάλκχουκ. 
 

«Νομίζω ότι πολλά προέρχονται επίσης από το γεγονός ότι εγώ - και αυτό είναι κάτι που νομίζω ότι συνειδητοποίησα αργότερα στη ζωή - στην πραγματικότητα δεν ήταν τόσο άνετη να είμαι δημόσιο πρόσωπο ή να είμαι μπροστά από την κάμερα, παρόλο που το έκανα για τόσο καιρό», είπε.

 «Υπάρχει ένα κομμάτι του εαυτού μου που με κάνει να νιώθω πραγματικά ντροπαλή και δεν αισθάνομαι σαν να είμαι εν γενετής εξωστρεφής.

«Άρχισα να (ασχολούμαι με την ηθοποιία) όταν ήμουν τόσο μικρή… Δούλεψα για πολύ καιρό πριν αναρωτηθώ: «Μου αρέσει αυτή η δουλειά;Είμαι άνετα να το κάνω αυτό;Θέλω να γίνω ηθοποιός»; 

Πέρυσι, η Γκουίνεθ αποκάλυψε ότι όταν πρόκειται για φιλιά στην οθόνη, η φαντασία είναι συνήθως πολύ καλύτερη από την πραγματικότητα.Ενώ δεν ανέφερε ποιος συμπρωταγωνιστής της φιλούσε καλύτερα απ′ όλους όσους συνάντησε στα πλατό, αποκάλυψε ότι δεν βιάζεται να επαναλάβει τρυφερή σκηνή με τον συμπρωταγωνιστή της στο «Iron Man», Ρόμπερτ Ντάουνι τζ. «Με τον Ρόμπερτ όταν είχαμε φιληθεί, σκεφτόμουν: ”Πλάκα μου κάνεις”; Ηταν κυριολεκτικά σαν να φιλάω τον αδερφό μου».

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.