Header Ads

Πτολεμαΐδα: Έντονη διαμαρτυρία του Εμπορικού Συλλόγου για τη νέα παράταση

Πτολεμαΐδα: Έντονη διαμαρτυρία του Εμπορικού Συλλόγου για τη νέα παράταση

Η νέα παράταση των περιοριστικών μέτρων στο Δήμο Εορδαίας κατά μία εβδομάδα, που ανακοίνωσε χθες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, πυροδότησε την αντίδραση του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας που ζητά να ανοίξει η αγορά που τώρα λειτουργεί με click away.

«Δεν αντέχουμε άλλο. Θέλουμε να εργαστούμε», αναφέρει σε ανακοίνωσή του και τονίζει ότι τα μέλη του έχουν υπερβεί τα όρια τους και η αγωνία τους βρίσκεται στα υψηλότερα επίπεδα ενώ, ύστερα από την απομόνωση τρεισήμισι μηνών, τα ψυχικά και οικονομικά τους αποθέματα έχουν εξαντληθεί.

Διεκδικεί από την Πολιτεία την άμεση χρηματοδότηση 3000 ευρώ, το λιγότερο, σε όλους τους εμπόρους των καταστημάτων της Εορδαίας ανεξαρτήτως προϋποθέσεων, ένταξη όλων των ΚΑΔ στις χρηματοδοτήσεις, άσχετα από την πτώση του τζίρου, αναστολή όλων των επιταγών, διαγραφή όλων των ασφαλιστικών εισφορών, 100% επιδότηση τριών μηνών των ενοικίων.

Τέλος ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας αξιώνει από τους Βουλευτές της Π.Ε. Κοζάνης, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, και το ΕΒΕ Ν Κοζάνης, « να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων παίρνοντας θέση στο ζήτημα αυτό»

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

www.ert.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.