Header Ads

406 προσλήψεις στην Περιφέρεια Αττικής, θέσεις εργασίας σε 30 ειδικότητες

406 προσλήψεις στην Περιφέρεια Αττικής, θέσεις εργασίας σε 30 ειδικότητες

Πρόσληψη με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας ως οκτώ (8) μηνών και σύμφωνα με τα οριζόμενα στις κείμενες διατάξεις, συνολικά τετρακοσίων έξι (406) ατόμων για την κάλυψη απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών, λόγω εμφάνισης και διασποράς του κορονοϊού COVID19, της Περιφέρειας Αττικής.

Προσλήψεις συνολικά 406 υπαλλήλων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών της Περιφέρειας Αττικής λόγω εμφάνισης και διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Η πρόσληψη θα γίνει με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας ως οκτώ (8) μηνών και σύμφωνα με τα οριζόμενα στις κείμενες διατάξεις και θα διενεργηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 20 του Ν. 2190/1994, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση-υπεύθυνη δήλωση, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να την υποβάλουν, αποκλειστικά ηλεκτρονικά έως την Τρίτη, 19-01-2021, στις 12:00 το μεσημέρι στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sox@patt.gov.gr.

Δείτε εδώ περισσότερα

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.