Header Ads

Η κυβέρνηση στέλνει σε προανακριτική τον Παπαγγελόπουλο – LIVE η συζήτηση

Η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής ξεκίνησε στις 17:00 το απόγευμα και αναμένεται να ολοκληρωθεί το βράδυ με υπερψήφιση της πρότασης της πλειοψηφίας, από Νέα Δημοκρατία, Κίνημα Αλλαγής και Ελληνική Λύση. 

Η Ολομέλεια θα ψηφίσει με μυστική ψηφοφορία για τη σύσταση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια προανακριτικής. Τα έδρανα της κυβέρνησης, θα παραμείνουν σύμφωνα με τις πληοροφορίες άδεια, καθώς οι υπουργοί θα παρακολουθήσουν την συζήτηση από τα βουλευτικά έδρανα, σε μια κίνηση συμβολισμού περί διάκρισης των εξουσιών. 

Παρών στη συνεδρίαση αναμένεται να είναι και ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης, που επιλέγει να παρουσιάσει αυτοπροσώπως τις θέσεις του. 

Τσίπρας: Και ρεβανσιστής και δειλός ο κ. Μητσοτάκης - Δεν έχει το σθένος να παραπέμψει κι εμένα

″Είναι προϊόν σκευωρίας το έγγραφο του FBI που περιγράφει το σκάνδαλο της Novartis; Βλέπετε, το FBI δεν είναι ΕΥΠ, να το θέσουμε υπό την εποπτεία του κ. Μητσοτάκη και αυτό να τελειώνουμε” είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Γεννηματά: Οι πολίτες ζητούν απαντήσεις - Η Βουλή πρέπει να σκάψει βαθιά στη λάσπη

Η κ. Γεννηματά χαρακτήρισε σκευωρία την υπόθεση Novartis και μίλησε για παραδικαστικό κύκλωμα που γεννήθηκε μέσα από τα σπλάχνα ενός τμήματος της Δεξιάς. ”Αλλά τα τελευταία χρόνια ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ εκείνος που το υιοθέτησε πλήρως και το καρπώθηκε” είπε.

Λιβανός: Η απόφαση για τη συγκρότηση ειδικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης είναι καθαρά υπόθεση κοινοβουλευτική

″Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση για ρεβανσισμό και λιποταξία. Τον κατηγόρησε γιατί δεν καταλαβαίνει τις αρχές της δημοκρατίας”, σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Σπήλιος Λιβανός όσα είπε νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση απουσιάζουν από τη συζήτηση στη Βουλή, ”το έβαλαν στα πόδια και αποδεικνύονται ρεβανσιστές και δειλοί”.

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.