Header Ads

Η Lady Gaga αποθεώνει τον συν-δημιουργό του Shallow Μαρκ Ρόνσον στο νέο του ντοκιμαντέρ

Η Lady Gaga και ο Μάρκ Ρόνσον στα Βραβεία Οσκαρ 2019.

Ένα χρόνο μετά την επιτυχία της ταινίαςΕνα Αστέρι Γεννιέται, η Lady Gaga συνεχίζει να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Μαρκ Ρόνσον. 

Είναι ο μουσικός και παραγωγός με τον οποίο συνεργάστηκε για το πασίγνωστο πλέον τραγούδι Shallow, το οποίο κέρδισε το Οσκαρ καλύτερου soundtrack.

Η Gaga και ο συμπρωταγωνιστής της Μπράντλεϊ Κούπερ εμφανίζονται στο τρέιλερ για το νέο ντοκιμαντέρ του Youtube, How To Be: Mark Ronson, που είναι αφιερωμένο στην ζωή και τα κατορθώματα του διάσημου παραγωγού. 

«Ο Ρόνσον είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς μουσικούς της γενιάς μας» είπε η Lady Gaga, ένω ο Κούπερ τον χαρακτήρισε ως «το πιο ενδιαφέρον άτομο στην βιομηχανία των ταινιών».

Στην έως τώρα καριέρα του, ο Μαρκ Ρόνσον έχει παραλάβει 7 βραβεία Grammy και έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως η Εϊμι Γουάινχαουζ, ο Μπρούνο Μαρς και η Μάιλι Σάιρους.

Το ντοκιμαντέρ μας παρουσιάζει πτυχές της παιδικής του ηλικίας στο Λονδίνο, τη δουλειά του στο στούντιο για το τελευταίο του άλμπουμ Late Night Feelings και τις στιγμές- σταθμούς της καριέρας του, όπως η συνεργασία με την Εϊμι Γουάινχαουζ για το θρυλικό άλμπουμ Back to Black, το 2006.

Η επιτυχία του τραγουδιού Shallow αποτέλεσε άλλη μια αξιομνημόνευτη στιγμή για εκείνον. Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, δουλεύει με την τραγουδίστρια και στιχουργό Yebbaγια το καινούριο της άλμπουμ. 

Η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ How To Be: Mark Ronson θα γίνει στις 12 Οκτωβρίου στο Youtube.

Πηγή: Huffpost US

 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.