Header Ads

«Fire, Ready, Aim»: Το νέο σινγκλ των Green Day

Το νέο άλμπουμ των Green Day, «Father of All M*ckers» θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2020. 

Οι Green Day και το Εθνικό Πρωτάθλημα Χόκεϊ (NHL) συνεργάστηκαν για να παρουσιάσουν το νέο τραγούδι του συγκροτήματος με τίτλο «Fire, Ready, Aim», κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στους New Jersey Devils και τους Philadelphia Flyers. 

Το τραγούδι που θα περιληφθεί στο νέο άλμπουμ των Green Day, «Father of All M*ckers», θα αποτελέσει και το κομμάτι έναρξης στις τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων NHL κάθε Τετάρτη την περίοδο 2019-2020. Στο βίντεο, οι Green Day ερμηνεύουν το νέο σινγκλ πάνω στον πάγο, μαζί με ομάδες του χόκεϊ που παίζουν και αγωνίζονται για τον δίσκο. 

Οι Green Day και το NHL έχουν υπογράψει συνεργασία για δυο χρόνια. Μαζί με το τραγούδι όμως, κυκλοφόρησαν και τα νέα ότι το συγκρότημα αναμένεται να τραγουδήσει live στο 2020 All-Star Game της Honda στο Μιζούρι, στις 25 Ιανουαρίου και αυτή η συναυλία θα προβληθεί από μεγάλα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα όπως τα NBC, Sportsnet, CBC και TVA Sports. Σύμφωνα με το Associated Press, τα σίνγκλ του επερχόμενου 13ου άλμπουμ θα κυκλοφορούν κατά τη διάρκεια των αγώνων. Το «Father of All Μ*ckers» θα κυκλοφορήσει στις 7 Φεβρουαρίου του 2020.

 

Πηγή: Rolling Stone

 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.