Header Ads

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στο Δημόσιο - Οι προκηρύξεις που τρέχουν τώρα σε ΔΕΗ, ΟΣΕ και ΕΛΓΟ - Δήμητρα

ΑΣΕΠ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στο Δημόσιο, Το Dikaiologitika News, συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει όλες τις θέσες εργασίας που τρέχουν.  Δείτε αναλυτικά τις ειδικότητες που ζητούνται σε ΔΕΗ, ΟΣΕ και ΕΛΓΟ - Δήμητρα και σε δήμους.

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για νέες προσλήψεις στη ΔΕΗ

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά σαράντα έξι (46) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΑΗΣ Αμυνταίου-Φιλώτα, που εδρεύει στο 9ο χιλ. της Εθνικής οδού ΑμυνταίουΦιλώτα του Νομού Φλώρινας.

Δείτε εδώ περισσότερα

Αιτήσεις για 142 προσλήψεις στο ΕΛΓΟ - Δήμητρα

Θέσεις εργασίας στον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ. Ο οργανισμός θα προσλάβει συνολικά 142, Γεωπόνους, Κτηνίατρους, Δασολόγους, Γεωλόγους και Ιχθυολόγους, μέλη του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου, εγγεγραμμένους στο Μητρώο απασχόλησης Γεωτεχνικών (Π.Δ. 344/2000.

Δείτε εδώ περισσότερα

160 προσλήψεις στον ΟΣΕ μέσω ΑΣΕΠ - Εκδόθηκε η προκήρυξη

Δημοσιεύθηκε σήμερα στη Διαύγεια η προκήρυξη για την την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν εξήντα (160) ατόμων στον ΟΣΕ, μέσω ΑΣΕΠ για την κάλυψη αναγκών φύλαξης Ισόπεδων Διαβάσεων και Εγκαταστάσεων.

Δείτε εδώ περισσότερα

Θέσεις εργασίας στον δήμο Αθηναίων - 22 προσλήψεις με ΑΣΕΠ

Πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι δύο (22) ατόμων για την υλοποίηση του Υποέργου 1 της πράξης «Συνδυασμένες Υπηρεσίες Υγείας και Συμβουλευτικής για Ευάλωτες Ομάδες Κατοίκων της Αθήνας σε Πολυδύναμα Κέντρα του Δήμου Αθηναίων» στο Δήμο Αθηναίων.

Δείτε εδώ περισσότερα

31 προσλήψεις στον δήμο Κηφισιάς - Οι ειδικότητες

Προσλήψεις, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά τριάντα ενός (31) ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του ∆ήµου Κηφισιάς, που εδρεύει στην Κηφισιά, Νοµού Αττικής.

Δείτε εδώ περισσότερα

 

Γεωργία Μισεμικέ
Από το Blogger.