Header Ads

Παπαγγελόπουλος: Δεν είμαι σκευωρός, βλάκας είμαι. Ο Ρασπούτιν έμεινε στην ιστορία για το αχαλίνωτο σεξ

Eurokinissi

Μια χιουμοριστική «νότα» έδωσε στην όλη υπόθεση της προανακριτικής για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, με σχόλιά του περί «Ρασπούτιν».

Όπως είπε κατά την ομιλία του στη Βουλή ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, «ο Ρασπούτιν έμεινε στην ιστορία όχι για μηχανορραφίες, ίντριγκες, σκευωρίες, αλλά για κάποια φυσικά του προσόντα και για την θεωρία του ότι το αχαλίνωτο σεξ οδηγεί στην απόλυτη εξάντληση και μετά στη θέωση. Είναι άλλη μια απόδειξη ότι εγώ ποτέ δεν είπα τον εαυτό μου Ρασπούτιν».

 

 

Η δήλωσή του προκάλεσε χειροκροτήματα και γέλια στη Βουλή, με τον ίδιο να συμπληρώνει αργότερα πως «έχω να πω και άλλα πιο σημαντικά όχι μόνο αστεία. Ίσως ήταν λάθος μου που το διακωμώδησα, αλλά τι να κάνουμε, είναι και αυτό ένα στοιχείο, ότι δεν μπορώ να λέω τον εαυτό μου Ρασπούτιν, Μακιαβέλι έπρεπε να τον λέω, αν ισχύουν αυτά που λέει η κ. Ράικου.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του είπε «τι σόι σκευωρός είμαι όταν μαζεύω τους συνεργάτες και μιλάμε σε εστιατόριο στην Κηφισιά που μαζεύονται εκεί όλοι οι Νεοδημοκράτες και οι δημοσιογράφοι; Δεν είμαι σκευωρός, βλάκας είμαι».

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.