Header Ads

ΑΣΕΠ: Τα προσωρινά αποτελέσματα για την πρόσληψη 76 ατόμων στην ΕΓΔΙΧ

ΑΣΕΠ: Τα προσωρινά αποτελέσματα για την πρόσληψη 76 ατόμων στην ΕΓΔΙΧ

Ανακοινώθηκαν σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019, τα προσωρινά αποτελέσματα για την πρόσληψη 76 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου στην Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους.

Ενστάσεις υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ, σύμφωνα με την προθεσμία και τη διαδικασία που ορίζεται στο 4ο Κεφάλαιο της ανωτέρω Ανακοίνωσης.

Οι 76 θέσεις αφορούν ειδικότητες ΠΕ Νομικών και Οικονομολόγων με πλήρη απασχόληση για διάρκεια 12 μηνών με δυνατότητα ανανέωσης.

Το προσωπικό προσλαμβάνεται με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών που επισκέπτονται τα Κέντρα Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΚΕΥΔ) και θα στελεχώσει 16 Κέντρα που εδρεύουν σε δήμους της επικράτειας.

Η διαδικασία διενεργήθηκε με βάση τα κριτήρια διαγωνισμών του ΑΣΕΠ ενώ το μισθολογικό κόστος των θέσεων εργασίας δεν επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό καθόσον χρηματοδοτείται πλήρως από κονδύλια του ΕΣΠΑ στο πλαίσιο της Πράξης «Δράσεις ενίσχυσης του συντονισμού και της επικοινωνίας των μη εξυπηρετούμενων δανείων» (ΕΠ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ).

Τα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους μπορείτε να τα δείτε εδώ, ενώ έχουν επίσης τοιχοκολληθεί στα αντίστοιχα 16 Κέντρα Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΚΕΥΔ).

Με τις ίδιες διαδικασίες, η ΕΓΔΙΧ προγραμματίζει να στελεχώσει 14 ακόμα Κέντρα σε Αλεξανδρούπολη, Αχαρνές, Βέροια, Γλυφάδα, Κορδελιό-Εύοσμο, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Κόρινθο, Περιστέρι, Ρόδο, Χαλκίδα, σύμφωνα με την ΚΥΑ 88830/10-7-2017 (ΦΕΚ Β 2853/16-8-2017).

   Τα 39 Κέντρα και Γραφεία της Ε.Γ.Δ.Ι.Χ. έχουν ήδη εξυπηρετήσει 16.457 πολίτες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις παρέχοντας συμβουλές για την αντιμετώπιση των οφειλών τους τόσο προς τράπεζες όσο και προς το δημόσιο.

Γεωργία Μισεμικέ
Από το Blogger.