Header Ads

Πτολεμαΐδα: Όλο τo Επιχειρείν της πόλης σε μία ιστοσελίδα

Θεόδωρος Βυθούλκας (1)

Την εξωστρέφεια των Επιχειρήσεων  εξυπηρετεί το εγχείρημα του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαίδας και αφορά στη δημιουργία ιστότοπου – panefkolo.gr- όπου τα καταστήματα που ήδη διαθέτουν e- shop και όχι μόνο, να προβληθούν πανελλαδικά, τόσο  τα προϊόντα  όσο και οι υποδομές τους,  να αυξήσουν τον τζίρο αλλά και το πελατολόγιο τους, αξιοποιώντας τις δυνατότητες του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Πρόκειται για πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας με φορέα υλοποίησης το επιμελητήριο (ΕΒΕ Ν. Κοζάνης), χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση  από πλευράς των συμμετεχόντων επιχειρηματιών, ενώ, το έργο βρίσκεται στη φάση της παράδοσης από την Εταιρεία που το ανέλαβε και αναμένεται, ίσως και πριν τις Εθνικές εκλογές, να ανακοινωθεί η λειτουργία του.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Θεόδωρο  Βυθούλκα, το ενδιαφέρον είναι «τεράστιο αφού από τα 100 καταστήματα έχουν μπει τα μισά και θεωρούμε ότι μόλις ολοκληρωθεί και βγεί στον αέρα, θα το δουν και οι
υπόλοιποι και θα δηλώσουν συμμετοχή. Επίσης  έχουν ενημερωθεί ηλεκτρονικά και οι υπόλοιποι Έμποροι που δεν διαθέτουν e- shop, να δώσουν πέντε προϊόντα ώστε οι παραγγελίες να εκτελούνται τηλεφωνικά
».

Τα προϊόντα θα προβάλλονται κατά κατηγορίες, ξεχωριστά, μόδα, τεχνολογία κ. α, ώστε να διευκολύνεται η περιήγηση του καταναλωτή.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.