Header Ads

Δ. Μακεδονία: Εργατική Πρωτομαγιά σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα

protomagia-1200x668-1

Στην 24ωρη Γενική Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία της Πρωτομαγιάς, που προκήρυξε η ΓΣΕΕ, συμμετέχουν τα Εργατικά  Κέντρα Δυτικής Μακεδονίας. Το Εργατικό Κέντρο  Κοζάνης καλεί σε δυναμική συμμετοχή άνεργους, εργαζομένους και συνταξιούχους, στη συγκέντρωση που θα γίνει στην Κεντρική Πλατεία της Κοζάνης, στις 10.00 το πρωί.

Στο κάλεσμά του το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, αναφέρει ότι «Σήμερα, καθίσταται ακόμα μεγαλύτερη η υποχρέωση του Εργατικού Κινήματος να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για την αντιμετώπιση των υφιστάμενων αλλά και επερχόμενων δυσκολιών. Οι εργαζόμενου συνεχίζουν να αγωνίζονται για σεβασμό της αξίας και της αξιοπρέπειάς τους, των εργατικών, των κοινωνικών και των πολιτικών του δικαιωμάτων, την κοινωνική δικαιοσύνη, την παγκόσμια ειρήνη, την υγεία και ασφάλεια.

Η συγκέντρωση του εργατικού κέντρου Πτολεμαΐδας, θα πραγματοποιηθεί στις 10:30, στην Κεντρική Πλατεία. Ξεχωριστές συγκεντρώσεις διοργανώνει για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς το ΠΑΜΕ. Στην Κοζάνη η συγκέντρωση των σωματείων του ΠΑΜΕ θα γίνει στις 10:30, στην Κεντρική Πλατεία, στην Πτολεμαΐδα, στις 10:30, στο  Παλιό Πάρκο και στη Φλώρινα, στις 10:00, στην Κεντρική Πλατεία

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.