Header Ads

Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη μονοεδρική Καστοριά

EK_Kalpi

Τρία άτομα από τη Νέα Δημοκρατία διεκδικούν τη θέση του βουλευτή, στη μονοεδρική πλέον Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς. Το ψηφοδέλτιο του κόμματος περιλαμβάνει το όνομα του νυν βουλευτή, Ζήση Τζηκαλάγια, της πρώην βουλευτή και μέχρι τώρα επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρίας Αντωνίου και της δικηγόρου Αγνής Κανδύλη – Μυκονιάτη.

“Είμαι υπερήφανος που βρίσκομαι πολύ κοντά στον σημερινό Πρωθυπουργό της Ελλάδος και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, εδώ και σχεδόν 8 χρόνια” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ζήσης Τζηκαλάγιας: “Η Ελλάδα για να συνεχίσει τον δρόμο της ανάπτυξης ισχυρή και με ασφάλεια, απαιτείται για την επόμενη τετραετία να συνεχίσει: 1) με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, 2) με αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.   Οι Βουλευτικές Εκλογές στις 21 Μαΐου 3023 είναι πολύ σημαντικές. Πρέπει όλοι να προσέλθουν στις κάλπες. Κρίνεται οριστικά:  α) Ποιός θα κυβερνήσει τον τόπο, β) Ποιος θα είναι ο μοναδικός Βουλευτής εκπρόσωπος του Νομού Καστοριάς.  ΣυνεχίΖΟΥΜΕ  Καστοριά!” αναφέρει χαρακτηριστικά.

“Η εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού και Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη στο πρόσωπό μου με γεμίζει ευθύνη αλλά και δύναμη να δώσω μία ακόμη μάχη για το καλό της χώρας και του τόπου μας” αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Μαρία Αντωνίου:

“Χρόνια τώρα έμαθα να αγωνίζομαι για το καλό της παράταξης και να βρίσκομαι δίπλα στους πολίτες, όπως άλλωστε πάντοτε έκανα σε μία σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Είμαι βέβαιη ότι η Καστοριά μας, θα δώσει και πάλι στη Νέα Δημοκρατία ένα από τα υψηλότερα ποσοστά.

Νιώθω υπερήφανη, που κατάγομαι από αυτόν τον τόπο, όπου έχουμε δώσει πολλούς τέτοιους αγώνες. Σε ό,τι με αφορά είμαι αποφασισμένη να δώσω μία ακόμη μεγάλη μάχη για την περιοχή, που γεννήθηκα και αγαπώ.Την 21η Μαΐου ψηφίζουμε για την Ελλάδα που μας αξίζει. Εμείς  μπορούμε να οδηγήσουμε την Ελλάδα στο μέλλον. Σταθερά, τολμηρά, μπροστά. Και θα το κάνουμε!”

“Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αποτελεί τιμή και ευθύνη” αναφέρει η Αγνή Κανδύλη – Μυκονιάτη:

“Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και Πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου. Σας καλώ όλους να συμμετάσχετε στις εκλογές τις 21ης Μαΐου. Στη μάχη όλων μας για μια ισχυρή Καστοριά, μια ισχυρή Πατρίδα! Η Ελλάδα αλλάζει! Η Καστοριά αλλάζει! Μαζί προχωράμε μπροστά!”

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.