Header Ads

Πτολεμαΐδα: Χαμηλές πτήσεις στην Εμπορική κίνηση του Πάσχα

αρχείο λήψης


Χαμηλές πτήσεις διέγραψε η πασχαλινή κίνηση στα Εμπορικά καταστήματα της Πτολεμαΐδας, εκτός από τις τελευταίες ημέρες της Μ. Εβδομάδας, όπου οι καταναλωτές προμηθεύτηκαν τα απαραίτητα είδη, χωρίς κανένα πρόβλημα στην εξυπηρέτηση τους, με τους επιχειρηματίες να δηλώνουν απογοητευμένοι.

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες, οι τρέχουσες υποχρεώσεις προς τρίτους, οι δαπάνες για την ενέργεια, είναι οι λόγοι που οι καταναλωτές περιόρισαν τις αγορές τους, όταν τα καταστήματα,  κύρια στους τομείς ένδυσης και υπόδησης, διαθέτουν ποικιλία εμπορευμάτων και σε καλές τιμές, αλλά «ο κόσμος δεν έχει λεφτά».

Προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαϊδας- Εορδαίας Θεόδωρος Βυθούλκας λέγοντας χαρακτηριστικά πως «το οικονομικό είναι πρόβλημα παντού στην Πτολεμαίδα όμως θα είναι χειρότερο», λόγω της απολιγνιτοποίησης, που έχει χτυπήσει, περισσότερο από κάθε άλλη φορά την περιοχή, προϊδεάζοντας για επιδείνωση της όλης κατάστασης, γι αυτό και θα πρέπει οι Έμποροι και ο Εμπορικός Σύλλογος να «δουν σοβαρά τα πράγματα», αναζητώντας λύσεις και νέες κατευθύνσεις.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.