Header Ads

Οι νέοι υποψήφιοι της Ν.Δ στην Δυτική Μακεδονία

nea_dimokratia-logo

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των νέων υποψήφιων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για τις εκλογές της 21ης  Μαΐου 2023, που θα πλαισιώσουν τα ψηφοδέλτια του κόμματος, μαζί με τους εν ενεργεία βουλευτές.

Στην Εκλογική Περιφέρεια Κοζάνης, ο πρώην νομάρχης Γιώργος Δακής και η επιχειρηματίας Ευλαμπία Πρωϊου – Βαρζή, είναι οι νέοι υποψήφιοι, που συμπληρώνουν την εξάδα του ψηφοδελτίου, μαζί με τους βουλευτές, Γιώργο Αμανατίδη, Παρασκευή Βρυζίδου, Στάθη Κωνσταντινίδη και Μιχάλη Παπαδόπουλο.

Στην Εκλογική Περιφέρεια Γρεβενών, μετά τη διαγραφή του Ανδρέα Πάτση, οι τρεις νέοι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ, είναι, ο Ιωάννης Γιάτσιος (Πολιτικός μηχανικός – πρώην αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών), η Λαμπρινή Κόγιου (Δικηγόρος) και ο Αθανάσιος Σταυρόπουλος (Επιχειρηματίας).

Στην εκλογική Περιφέρεια Καστοριάς, μαζί με τον νυν βουλευτή, Ζήση Τζηκαλάγια, υποψήφιες θα είναι, η Μαρία Αντωνίου (Δημόσια υπάλληλος) και η Αγνή Κανδύλη (Δικηγόρος).

Στην Εκλογική Περιφέρεια Φλώρινας, τον εν ενεργεία βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη, θα πλαισιώσουν στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, η Παυλίνα Βέλτση (Δικηγόρος), η Σοφία Ηλιάδου – Τάχου (Καθηγήτρια ΑΕΙ) και ο Σταυρός Παπασωτηρίου (Οικονομολόγος – Διοικητής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου).

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.