Header Ads

Γ. Κασαπίδης: Στη τελική ευθεία η ανέγερση δύο νηπιαγωγείων στο Δήμο Κοζάνης

αρχείο λήψης (1)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα κατασκευής δύο νέων νηπιαγωγείων στην Π.Ε. Κοζάνης, που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με κονδύλια που εξασφάλισε μέσω του ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας (ΕΤΠΑ), στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Δήμο Κοζάνης.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έργα, στο 10ο νηπιαγωγείο Κοζάνης, προϋπολογισμού 1.215.628 €, που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες περίπου 75 νηπίων και στο 15ο νηπιαγωγείο Κοζάνης προϋπολογισμού 1.465.345 €, δυναμικότητας 50 νηπίων. Για την πορεία των εργασιών ενημερώθηκε κατά την επίσκεψή του στα δύο υπό κατασκευή νέα νηπιαγωγεία, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γεώργιος Κασαπίδης, δηλώνοντας την ικανοποίηση του για την εξέλιξή τους καθώς η ολοκλήρωσή τους αναμένεται μέσα στο 2023.

Όπως δήλωσε ο κ. Κασαπίδης, η Περιφέρεια έχει  καταρτίσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στον ευαίσθητο τομέα της σχολικής στέγης, που περιλαμβάνει τις απαραίτητες εργασίες και τον προγραμματισμό για την ανέγερση νέων σύγχρονων  σχολείων καθώς και τη συντήρηση των υφιστάμενων  σχολικών μονάδων.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.