Header Ads

Αγρια δολοφονία γυναίκας στα Μεσακλά Χανίων

Σε συναγερμό τέθηκαν το μεσημέρι, της Κυριακής, 17 Ιανουαρίου, οι αστυνομικές αρχές των Χανίων, μετά τον εντοπισμό νεκρής γυναίκας, ηλικίας 54 ετών Ελληνικής καταγωγής, από την Αθήνα, μέσα στο σπίτι της, στην περιοχή των Μεσκλών του Δήμου Πλατανιά.

Στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η γυναίκα προσήλθαν αστυνομικές δυνάμεις και ιατροδικαστής, με την αστυνομία να αποκελείει άμεσα τον χώρο.

Ο ιατροδικαστής Χανίων Σταμάτης Μπελιβάνης μετά από εξέταση που έκανε απέδωσε το θάνατο της γυναίκας σε ανθρωποκτωνία. Διαπίστωσε ότι φέρει κακώσεις από τέμνων όργανο στην τραχηλική χώρα.

Την Δευτέρα, ο ιατροδικαστής θα πραγματοποιήσει νεκροψία - νεκροτομή προκειμένου να αποφανθεί για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του θανάτου της γυναίκας. 

Την άτυχη γυναίκα βρήκε μια φίλη της πεσμένη μέσα σε μια λίμνη αίματος με τραύματα στον λαιμό και άμεσα κάλεσε τις αστυνομικές αρχές.

Η 54χρονη συζούσε με έναν Νορβηγό τον οποίο αναζητούν οι αρχές και για τον οποίο, το θύμα είχε εκφράσει φόβους για την ζωή της στον πρώην σύζυγο της.

Στην περιοχή των Μεσκλών εξακολουθούν να βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων και συγκεντρώνουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

 

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ και Flashnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.