Header Ads

Κοζάνη: Ανοίγουν τα εμπορικά καταστήματα μετά από 3 μήνες – Μήνυμα του Εμπορικού Συλλόγου για την τήρηση των μέτρων

Κοζάνη: Ανοίγουν τα εμπορικά καταστήματα μετά από 3 μήνες – Μήνυμα του Εμπορικού Συλλόγου για την τήρηση των μέτρων

«Με υπευθυνότητα και πειθαρχία ανοίγουμε ξανά!» Με αυτό το μήνυμα ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας των καταστημάτων την Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2021 στην πόλη της Κοζάνης, μετά από  την τρίμηνη καραντίνα, που βρισκόταν η περιοχή.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται η ανάγκη για την τήρηση των μέτρων καθώς επίσης των όρων και κανόνων που επιβάλλονται για την επαναλειτουργία των καταστημάτων λόγω του covid19. «Από την Δευτέρα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί για να αποδείξουμε για άλλη μία φορά ότι αξίζουμε την καλύτερη αντιμετώπιση από την πολιτεία», τονίζεται χαρακτηριστικά.

Πιο συγκεκριμένα ζητείτε πειθαρχία και υπευθυνότητα, ώστε να μην περιέλθει ο εμπορικός κόσμος στην ίδια δύσκολη κατάσταση. Στην ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου επισημαίνεται χαρακτηριστικά: «Αυτό το νέο ξεκίνημα έχει μια διαφορετική απαίτηση από όλους μας. Απαιτεί μεγάλη πειθαρχία. Απαιτεί να δείξουμε τη μέγιστη υπευθυνότητα και να τηρήσουμε όλα τα μέτρα για την δημόσια υγεία και ασφάλεια και να δώσουμε αυτό το μήνυμα σε όλους τους φίλους πελάτες μας, ώστε να μην ξαναβρεθούμε στη θέση που είμαστε για τους τελευταίους τρεις μήνες. Από την Δευτέρα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί για να αποδείξουμε για άλλη μία φορά ότι αξίζουμε την καλύτερη αντιμετώπιση από την πολιτεία. Ευχόμαστε καλές δουλειές και με πίστη, ελπίδα και αισιοδοξία ξαναπιάνουμε δουλειά».

Μετά και την έκδοση του ΦΕΚ για την άρση της καραντίνας δόθηκε από τον Σύλλογο και το προτεινόμενο πρόγραμμα λειτουργίας των καταστημάτων στην πόλη της Κοζάνης.

www.ert.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.