Header Ads


ΓΛΙΤΩΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100€ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!

Συγκρίνετε τις τιμές ΟΛΩΝ των παρόχων ρεύματος και βρείτε το καλύτερο!
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Η ελληνική δημιουργία απέκτησε το δικό της site, το δικό της eshop

Κεραμικά της Χριστίνας Μόραλη

Στα διάσημα βιβλία του Κλάιβ Στέιπλς Λιούις, «Τα χρονικά της Νάρνια», τα οποία στη συνέχεια έγιναν και πολύ επιτυχημένες ταινίες, οι κεντρικοί ήρωες άνοιγαν τα φύλλα μιας ντουλάπας, έμπαιναν στο εσωτερικό της και ταξίδευαν σε μια μαγική χώρα, όπου ζούσαν διάφορες περιπέτειες. Δεν είναι η πρώτη φορά, ωστόσο που βλέπουμε μια τέτοια ιδέα. 

A Magic Cabinet

Ένα πραγματικό, ιταλικό βαμμένο ντουλάπι, το οποίο κατασκευάστηκε περίπου το 1760 και απεικονίζει ελληνικές και περσικές μορφές της αρχαιότητας, αποτελεί πηγή έμπνευσης του Α Magic Cabinet, μιας μοναδικής, multi-platform εμπειρίας για όσους θέλουν να ανακαλύψουν τα πιο ποιοτικά, πολύτιμα και εκλεκτά προϊόντα από επιλεγμένους παραγωγούς και σχεδιαστές.

Ευγενία Χανδρή

Όλα τα προϊόντα που θα δείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα, τα επιλέγει έπειτα από προσωπική έρευνα η Ευγενία Χανδρή, στέλεχος της βιομηχανίας φιλοξενίας, συγγραφέας, αρθρογράφος και συνιδρύτρια της ελληνικής έκδοσης της Huffington Post. Αφοσιωμένη στην ιδέα της να μετασχηματίσει ένα υπαρκτό  «μαγικό ντουλάπι» σε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα εμπεριέχει την αγάπη της για την ανακάλυψη εξαιρετικών προϊόντων και τις ιστορίες των ανθρώπων που τα δημιουργούν, έφτιαξε μια ομάδα από εμπειρογνώμονες για να υλοποιήσουν το όραμά της. Το A Magic Cabinet είναι ο απόλυτος προορισμός για online αγορές και blogging σχετικά με τη γαστρονομία, τα αποστάγματα, την ομορφιά, την περιποίηση, το σπίτι, το στυλ, τη γραφική ύλη, τα κατοικίδια και τα bespoke προϊόντα.

Ιδιαίτερος τόπος συνάντησης για διαμορφωτές τάσεων, γευσιγνώστες και επιμελητές.

Εκτός από online αγορές, το A Magic Cabinet είναι ένας ιδιαίτερος τόπος συνάντησης για κορυφαίους διαμορφωτές τάσεων, γευσιγνώστες και επιμελητές, οι οποίοι αφηγούνται προσωπικές ιστορίες για τις αγαπημένες τους συλλογές προϊόντων.

Ξεχωριστές τοπικές παραδόσεις.

Επιπλέον, οι παραγωγοί μιλούν εκεί για τις ξεχωριστές τοπικές παραδόσεις που διαμορφώνουν τα προϊόντα τους αλλά και το περιβαλλοντικό και ιστορικό υπόβαθρο τους. Πρόκειται ουσιαστικά για μια μοναδική εμπειρία storytelling και shopping με ολιστικό τρόπο.

Τα φύλλα του μαγικού ντουλαπιού.

Άλλωστε από τον 16 ο αιώνα που εμφανίστηκαν, τα «μαγικά ερμάρια» θεωρούνταν τα πιο ακριβά και αξιοσημείωτα έπιπλα που κατασκευάζονταν για ηγέτες και εξέχουσες προσωπικότητες. Αυτά τα ντουλάπια περιείχαν συλλογές από σπάνια, παράξενα, εξωτικά και ασυνήθιστα αντικείμενα που αντανακλούσαν το -συχνά εμμονικό- όραμα των συλλεκτών τους. Ανοίγοντας, οι περίτεχνα διακοσμημένες πόρτες τους, φανέρωναν υπέροχα μουσικά κουτιά, κρυφά χωρίσματα και συρτάρια στα οποία οι ιδιοκτήτες τους μπορούσαν να φυλάξουν τα πολύτιμα αντικείμενα τους.

Ανοίξτε, λοιπόν, τα φύλλα του μαγικού ντουλαπιού και εξερευνήστε τον μαγικό κόσμο που ξετυλίγεται μπροστά σας. 

Ανοίξτε, λοιπόν, τα φύλλα του μαγικού ντουλαπιού και εξερευνήστε τον μαγικό κόσμο που ξετυλίγεται μπροστά σας. 

Newsroom / Sponsored Content
Από το Blogger.