Header Ads

iSYRIZA: Πώς γίνεται η εγγραφή νέων μελών στη νέα πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ

Aπό το πρωί της Τετάρτης λειτουργεί κανονικά η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα isyriza.gr, που παρουσίασε επίσημα από την Πάτρα ο Αλέξης Τσίπρας. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ημέρα των εκλογών μέχρι και την διεξαγωγή της συνεδρίασης της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, στα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη, 5.500 νέα μέλη εντάχθηκαν στην «οικογένεια» του ΣΥΡΙΖΑ, με τα μηνύματα να είναι ενθαρρυντικά για την επί της ουσίας πλατιά πρόσκληση που απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Για την λειτουργία της πλατφόρμας ο κ. Τσίπρας ανέφερε, πάντως από την Πάτρα, ότι ”με την βοήθεια του κινητού τηλεφώνου επικοινωνούμε, ανταλλάσσουμε σκέψεις, κάνουμε τη δράση μας πιο μαζική και ισχυρή”, συμπληρώνοντας ότι ”θα το χρησιμοποιήσουμε και για να ενημερωνόμαστε αντικειμενικά και αποτελεσματικά”, ενώ στο τέλος της ομιλίας του ανέφερε: ”Θα στηριχθούμε στις δικές μας δυνάμεις, για αυτό λοιπόν σήμερα λέμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ που θέλουμε να οικοδομήσουμε, δεν είναι τα στελέχη του και οι βουλευτές του, ούτε ο πρόεδρος, αλλά είστε όλοι εσείς που έρχεστε στις συγκεντρώσεις μας, που αγωνίζεστε για την πορεία του τόπου, που θέλετε να δυναμώσετε τη δημοκρατική και προοδευτική παράταξη”.

 

Τα βήματα για να γίνετε μέλος 

Πληκτρολογώντας www.isyriza.gr, ο χρήστης οδηγείται στην κεντρική σελίδα όπου αναγράφεται το σύνθημα ”Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου- Μια νέα σχέση με την πολιτική” και απαντάμε στο ερώτημα αν ο επισκέπτης της σελίδας είναι ήδη μέλος ή όχι όπου και ακολουθεί η εγγραφή.

Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή το νέο μέλος συμπληρώνει τρία επίπεδα με τα στοιχεία του, διαλέγοντας το μέγεθος των γραμμάτων που βλέπει ώστε το περιβάλλον να είναι ακόμη πιο φιλικό. Το κάθε νέο μέλος επιλέγει και τους τομείς προτίμησης ενημέρωσης όπως: Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθλητισμού, Δικαιοσύνης, Εθνικής Άμυνας, Εξωτερικών, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Οικονομικών, Παιδείας, Ψηφιακής Πολιτικής κ.ο.κ.

φ

Οι προϋποθέσεις για τον σωστό κωδικό πρόσβασης. 

φ
Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.