Header Ads

Προσλαμβάνονται καθηγητές καλλιτεχνικών στον δήμο Λάρισας

Προσλαμβάνονται καθηγητές καλλιτεχνικών στον δήμο Λάρισας

ΠροσλήψειςΠροσλήψεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (με ιδίους πόρους), συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη αναγκών της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Δήμου Κιλελέρ, που εδρεύει στη Νίκαια Λάρισας.

Οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν συμμετοχή συμπληρώνοντας αίτηση στην οποία αναφέρουν ρητά τον κωδικό της θέσης που διεκδικούν. Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση τους πρέπει να υποβάλλουν τα εξής δικαιολογητικά:

Α) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ 1)Φωτοαντίγραφο των δυο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας. 2)Φωτοαντίγραφο των τίτλων σπουδών που απαιτούνται ως προσόντα διορισμού. 3)Βεβαιώσεις προϋπηρεσίας, διδακτικής εμπειρίας.

4)Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

5)Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνεται τυχόν απασχόληση σε Δημόσιο ή ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα (παράλληλη απασχόληση). 6)Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνεται:

- Η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων (μόνο για άνδρες) ή η νόμιμη απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής.

Κάθε πράξη του βίου του η οποία θα ασκούσε επιρροή στην κρίση της καταλληλότητας του για την υπηρεσία που προορίζεται, ιδιαίτερα δε εάν τυχόν έχει καταδικαστεί λόγω ποινικού αδικήματος.

- Ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη.

- Ότι δεν παραπέμφθηκε με τελεσίδικο Βούλευμα για κάποιο από το αναφερόμενα στο άρθρο 22 του Π.Δ. 611/77 εγκλήματα έστω και εάν δεν επακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, καθώς και εάν εκκρεμεί εναντίον του κατηγορία για οποιοδήποτε πλημμέλημα ή κακούργημα.

- Ότι έχουν υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της ειδικότητας που επιλέγουν. Σελίδα 5 από 6 - Ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 (Ποινική καταδίκη, στερητική ή επικουρική δικαστική συμπαράσταση) του Ν. 3584/07 (ΦΕΚ 143/Α/28-09-2007). Β) ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ

1. Βεβαίωση προϋπηρεσίας στο αντικείμενο. Ως διδακτική εμπειρία νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στον δημόσιο ή στα ιδιωτικά μουσικά ιδρύματα εποπτείας Υπουργείου Πολιτισμού, σε καθήκοντα συναφή προς το αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων. Για όλες τις ειδικότητες η εμπειρία λαμβάνεται υπόψη μετά τη λήψη του βασικού τίτλου σπουδών με τον οποίο οι υποψήφιοι μετέχουν στη διαδικασία επιλογής. Στην βεβαίωση πρέπει να αναγράφεται και ο αριθμός πρόσληψης του ΥΠ.ΠΟ.Α. (αφορά μουσικούς). 2.Αποδεικτικά καλλιτεχνικής δραστηριότητας: συναυλίες, (συμμετοχή σε ορχήστρα, συμμετοχή ως σολίστ, διεθνή καλλιτεχνική, σταδιοδρομία, ρεσιτάλ, συναυλίες μουσική δωματίου), ηχογραφήσεις, δισκογραφία, συνέδρια, εκδόσεις, διαλέξεις, σεμινάρια, συγγραφή σχετικού βιβλίου, δημοσιεύσεις, μελέτες, άρθρα, ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα, συστάσεις-διακρίσεις κλπ.

3. Προϋπηρεσία στο Φορέα αποδεδειγμένη

Υποβολή αιτήσεων

ι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00 π.μ. έως 13:00, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Κιλελέρ, Ηρώων Πολυτεχνείου & Αγίου Χαραλάμπους, Τ.Κ.: 41500, Νίκαια Λάρισας, υπόψιν κ. Κουτσιαυτούλη Αντώνη (τηλ. επικοινωνίας: 2413-507215). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Δήμου Κιλελέρ, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση β) στο δικτυακό τόπο της Κ.Δ.Ε.Κ. του Δήμου Κιλελέρ: www.kdek.gr.

Δείτε εδώ την προκήρυξη

Διαβάστε επίσης

ΑΣΕΠ: 338 ανοιχτές θέσεις εργασίας στην Αττική - Πού να κάνεις αίτηση

ΟΑΕΔ: Τα νέα προγράμματα προσλήψεων, η νέα κοινωφελής εργασία και οι παρατάσεις

Γεωργία Μισεμικέ
Από το Blogger.