Header Ads

ΑΣΕΠ: Οι προκηρύξεις που λήγουν τη Δευτέρα - Προσλήψεις σε Δήμους, Οργανισμούς και Νοσοκομεία

ΑΣΕΠ: Οι προκηρύξεις που λήγουν τη Δευτέρα - Προσλήψεις σε Δήμους, Οργανισμούς και Νοσοκομεία

ΑΣΕΠ: Αυτές είναι οι προκηρύξεις που λήγουν τη Δευτέρα 14/10 και για τις οποίες μπορείτε να κάνετε αίτηση. Οι εν λόγω προκηρύξεις αφορούν προσλήψεις σε Δήμους, Οργανισμούς, Νοσοκομεία και γενικότερα φορείς του Δημοσίου. 

Δεκάδες είναι οι θέσεις εργασίας που τρέχουν αυτή την περίοδο στο Δημόσιο. Το Dikaiologitika News, σας παρουσιάζει όλες τις προκηρύξεις για προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ, σε νοσοκομεία και δήμους, καθώς και προκηρύξεις για προσλήψεις που πρόκειται να έρθουν το επόμενο διάστημα. Σε κάθε ενότητα θα βρείτε ενεργά links με τις προκηρύξεις. 

Δείτε αναλυτικά: 

  • 2 Εργάτες µε σύµβαση ορισµένου χρόνου στο Δήμο Τυρνάβου

Ο ∆ήµος Τυρνάβου ανακοινώνει ότι θα προσλάβει δύο (2) ΥΕ Εργάτες Νεκροταφείων µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) µηνών.

Καταληκτική ημερομηνία: Δευτέρα, Οκτώβριος 14, 2019

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

  • 6 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Πεντέλης

Ο Δήμος Πεντέλης ανακοινώνει την πρόσληψη 6 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 2 μηνών. Συγκεκριμένα:

3 θέσεις ΔΕ29 Οδηγών (με άδεια διπλώματος Γ΄κατηγορίας, πιστοποιητικό ΠΕΙ
3 θέσεις ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 10/10/2019 - 14/10/2019

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

  • 2 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Μήλου

Ο Δήμος Μήλου ανακοινώνει την πρόσληψη 2 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ως ακολούθως:

1 ΔΕ Ηλεκτρολόγος για 8 μήνες
1 ΥΕ Εργάτης Ύδρευσης-Αποχέτευσης για 5 μήνες

Καταληκτική ημερομηνία: Δευτέρα, Οκτώβριος 14, 2019

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

  • 8 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε. (Περιοχή Λέσβου)

Ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε. για την περιοχή της Λέσβου, ανακοινώνει την πρόσληψη 8 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διλαρκειας 8 μηνών.

Καταληκτική ημερομηνία: Δευτέρα, Οκτώβριος 14, 2019

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

  • 4 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων

Ο Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων ανακοινώνει την πρόσληψη 4 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Καταληκτική ημερομηνία: Δευτέρα, Οκτώβριος 14, 2019

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

  • 237 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Γενικό Νοσκομείο Νοσημέτων Θώρακος Αθηνών "Η Σωτηρία"

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά διακοσίων τριάντα επτά (237) ατόµων για την αντιµετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων για τις ανάγκες καθαριότητας, φύλαξης και εστίασης του Γενικού Νοσοκοµείου Νοσηµάτων Θώρακος Αθηνών «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» που εδρεύει στην Αθήνα του Νοµού Αττικής και συγκεκριµένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης, αριθµού ατόµων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), µε τα αντίστοιχα απαιτούµενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

9 ∆Ε Προσωπικό Φύλαξης - Ασφάλειας
4 ∆Ε Προσωπικό Εστίασης – Μάγειροι (Παρασκευή φαγητού για την κάλυψη των αναγκών των µαγειρείων)
224 ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εµπειρίας τους οφείλουν να προσκοµίσουν όλα τα απαιτούµενα δικαιολογητικά από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτηµα
Ανακοινώσεων Συµβάσεων Εργασίας Ορισµένου Χρόνου (ΣΟΧ)» µε σήµανση έκδοσης 31-3-2017, ‘’για την αντιµετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων για ανάγκες καθαριότητας ή εστίασης ή σίτισης ή φύλαξης (άρθρα: 21 του Ν. 2190/1994, όπως ισχύει, 63 του Ν. 4430/2016 και 107 του Ν. 4461/2017)’’ σύµφωνα µε τα οριζόµενα στην ενότητα «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου ΙΙ του ανωτέρω Παραρτήµατος.

Η κατάταξη των υποψηφίων που συµµετέχουν στην εν λόγω διαδικασία πρόσληψης καθορίζεται από τα κριτήρια που αναγράφονται ανωτέρω στην ενότητα ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΑΥΤΩΝ της παρούσας Ανακοίνωσης.

Η προκήρυξη εδω

Αθανασία Βιδάλη
Από το Blogger.