Header Ads

Ιαπωνία: Πρωτοφανής επίθεση σε ποπ σταρ - Ο δράστης βρήκε το σπίτι της με τον πιο απίθανο τρόπο

Το είδωλο της ποπ στην Ιαπωνία, Ενα Ματσουόκα, δέχθηκε επίθεση έξω από το σπίτι της από εμμονικό θαυμαστή της, ο οποίος την εντόπισε από την αντανάκλαση των ματιών της.

Ναι, καλά διαβάσατε. Ο δράστης κατάφερε να βρει την διευθύνησή τους κάνοντας ζουμ σε μια φωτογραφία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα, εστίασε στα μάτια της και απομόνωσε το σημείο με την αντανάκλαση στα μάτια της. Ακολούθως, συνδύασε το τοπίο που διαφαινόταν στο βάθος με τους χάρτες της Google και με αυτόν τον απίθανο τρόπο βρέθηκε έξω από το σπίτι του μέλους του δημοφιλούς συγκροτήματος Tenshitsukinukeniyomi της J-Pop.

Ο Χιμπίκι Σάτο, ένας άνεργος 26 ετών, περίμενε την τραγουδίστρια να επιστρέψει στο σπίτι της, καραδοκώντας σε κοντινή στάση λεωφορείου, και άρχισε να την ακολουθεί, καθώς εκείνη πλησίαζε προς την πόρτα. Ο νεαρός της έκλεισε το στόμα με ένα πανί, την οδήγησε σε μια σκοτεινή γωνία και την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Ακολούθησε πάλη μεταξύ θύτη και θύματος, με αποτέλεσμα η νεαρή σταρ να τραυματιστεί στο πρόσωπο. Ο Σάτο ομολόγησε το έγκλημα όταν συνελήφθη τελικά, 16 ημέρες μετά την επίθεση. Παραδέχθηκε πως έχει ψύχωση με την Ματσουόκα και εξήγησε πως την εντόπισε, χρησιμοποιώντας τη φωτογραφία της. Μάλιστα, όπως είπε, ήξερε ακόμη και ποιο διαμέρισμα ήταν δικό της αναλύοντας την κατεύθυνση του φωτός και τις κουρτίνες στην εικόνα.

Πηγή: RT

 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.