Header Ads

Κοζάνη: Συνάντηση Σωματείου «Ένωση» με πρόεδρο ΔΕΗ

Κοζάνη: Συνάντηση Σωματείου «Ένωση» με πρόεδρο ΔΕΗ

Ο επιχειρησιακός σχεδιασμός της ΔΕΗ, η πορεία και το μέλλον της επιχείρησης, της Δυτικής Μακεδονίας και των εργαζομένων, συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε το προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΗ «Η Ένωση» με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Α.Ε Γιώργο Στάσση. Το προεδρείο του Σωματείου «Η Ένωση» μετέφερε τις  ανησυχίες του ως συνδικάτο, αλλά και τον έντονο προβληματισμό της τοπικής κοινωνίας, μετά και τη δήλωση του Πρωθυπουργού περί «Απόλυτης Απολιγνιτοποίησης έως το 2028», διότι, όπως τόνισε, η μετάβαση της «μεταλιγνιτικής εποχής» τείνει να γίνει από ομαλή σε βίαιη και αυτό δημιουργεί ανασφάλεια.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΔΕΗ Α.Ε Γιώργος Στάσσης τόνισε ότι συνεχίζονται οι συζητήσεις με τους θεσμούς και ότι μπροστά μας έχουνε το business plan, που πρέπει να ολοκληρωθεί για να υπάρξει μία  ξεκάθαρη εικόνα.

Εν τω μεταξύ αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση, στην οποία θα συζητηθούν όλα τα θέματα,  κατά την επίσκεψη του προέδρου της ΔΕΗ ΣΤΗ Δυτική Μακεδονία, ενδεχομένως στα τέλη Οκτωβρίου, όπου «πιθανόν» να είναι και ο υπουργός   Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης.

www.ert.gr

ΠΗΓΗ: https://www.ert.gr/?p=1627828
Από το Blogger.