Header Ads

Προσλήψεις στον δήμο Άρτας, μέχρι πότε οι αιτήσεις

Προσλήψεις στον δήμο Άρτας, μέχρι πότε οι αιτήσεις

Εργασία μερικής και πλήρους απασχόλησης για καθαριστές/καθαρίστριες σχολικών μονάδων κατά το διδακτικό έτος 2022 - 2023.

 

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας 18 - 67 ετών. Η υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών ολοκληρώνεται την Δευτέρα 22 Αυγούστου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση αναρτάται στο κατάστημα της υπηρεσίας και στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου καθώς και στον διαδικτυακό τόπο του Δήμου arta.gr .

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ με αριθμό ΣΟΧ2/2022 και να την υποβάλουν:

α) είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή,
β) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Περιφερειακή Οδός και Αυξεντίου, απευθύνοντάς την Δήμος Αρταίων, Περ. Οδός & Γρ. Αυξεντίου, Τ.Κ. 47100 Άρτα Ν. Άρτας, απευθύνοντάς την στη Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών, Τμήμα Διοίκησης και Διαχείρισης Ανθρ. Δυναμικού, υπόψη κου Σαπρίκη Ελευθερίου (τηλ. επικοινωνίας: 2681362213). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων,
γ) είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: dimos@ arta .gr. (Σε αρχείο pdf).

#ΑΡΤΑ #ΘΕΣΕΙΣ_ΕΡΓΑΣΙΑΣ #ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ #ΕΡΓΑΣΙΑ #ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.