Header Ads

ΑΣΕΠ 3ΕΑ2022: Από ώρα σε ώρα οι νέοι πίνακες για την ειδική αγωγή

ΑΣΕΠ 3ΕΑ2022: Από ώρα σε ώρα οι νέοι πίνακες για την ειδική αγωγή

Νέους πίνακες θα αναρτήσει σε λίγη ώρα το ΑΣΕΠ μετά τη σωρεία λαθών που διαπιστώθηκαν στην προκήρυξη 3ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ.

Σε αγωνία βρίσκονται χιλιάδες εκπαιδευτικοί ειδικής αγωγής, μετά την έκδοση των προσωρινών της προκήρυξης 3ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ και την σωρεία λαθών που διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν ως προς την μοριοδότηση του δεύτερου μεταπτυχιακού.

Στις καταγγελίες απάντησε χτες ο ίδιος ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ, Θάνος Παπαϊωάννου, αναφέροντας πως: «Σε σχέση με ερωτήματα που τέθηκαν από υποψηφίους της Προκήρυξης 3ΕΑ/2022 (τα προσωρινά αποτελέσματα της οποίας αναρτήθηκαν το μεσημέρι) και αφορούν στη μοριοδότηση του δεύτερου τίτλου μεταπτυχιακών σπουδών, ανακοινώνεται από το ΑΣΕΠ ότι ζητήθηκαν προ ολίγων ωρών διευκρινίσεις από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ως προς τα στοιχεία του γραμμογραφημένου αρχείου που απεστάλη στο ΑΣΕΠ στις 15 Ιουλίου 2022. Μόλις ληφθούν αυτές οι διευκρινίσεις (αναμένονται σήμερα), το ΑΣΕΠ θα επανέλθει με νέα ανακοίνωση και εφόσον συντρέχει λόγος θα εκδώσει αναμορφωμένους, ως προς το κριτήριο αυτό, πίνακες.»

Ανακοίνωση από τον ΑΣΕΠ

Σε σχέση με ερωτήματα που τέθηκαν από υποψηφίους της Προκήρυξης 3ΕΑ/2022 (τα προσωρινά αποτελέσματα της οποίας αναρτήθηκαν το μεσημέρι) και αφορούν στη μοριοδότηση του δεύτερου τίτλου μεταπτυχιακών σπουδών, ανακοινώνεται από το ΑΣΕΠ ότι ζητήθηκαν προ ολίγων ωρών διευκρινίσεις από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ως προς τα στοιχεία του γραμμογραφημένου αρχείου που απεστάλη στο ΑΣΕΠ στις 15 Ιουλίου 2022.

Μόλις ληφθούν αυτές οι διευκρινίσεις (αναμένονται σήμερα), το ΑΣΕΠ θα επανέλθει με νέα ανακοίνωση και εφόσον συντρέχει λόγος θα εκδώσει αναμορφωμένους, ως προς το κριτήριο αυτό, πίνακες.

Γνωστοποιείται ότι λόγω τεχνικού προβλήματος κατά την εξαγωγή των δεδομένων από το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (Ο.Π.ΣΥ.Δ.) του Υ.ΠΑΙ.Θ., απεστάλησαν εκ νέου στο ΑΣΕΠ από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, τα στοιχεία που αφορούν στο κριτήριο του Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών, στο πλαίσιο της Προκήρυξης 3ΕΑ/2022 (ΦΕΚ 20/18.4.2022/τ.ΑΣΕΠ). Κατόπιν επεξεργασίας αυτών, το ΑΣΕΠ θα προβεί σε έκδοση νέων πινάκων με νέα προθεσμία υποβολής ενστάσεων.

#ΑΣΕΠ #ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ #ΕΙΔΙΚΗ_ΑΓΩΓΗ #ΠΙΝΑΚΕΣ
Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.