Header Ads

Πράσινο φως για 80 νέες προσλήψεις στο Δήμο Άρτας

Πράσινο φως για 80 νέες προσλήψεις στο Δήμο Άρτας

Στην πρόσληψη 80 ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την καθαριότητα σχολικών μονάδων προχωρά ο Δήμος Αρταίων

Η Δημοτική Αρχή, έχοντας ως προτεραιότητα την υγεία των παιδιών, αλλά και των εκπαιδευτικών, προχωρά στην άμεση πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ογδόντα (80) ατόμων, εκ των οποίων έξι (6) πλήρους απασχόλησης και εβδομηντατεσσάρων (74) μερικής απασχόλησης, για την σχολαστική καθαριότητα των σχολικών συγκροτημάτων του Δήμου μας, το διδακτικό έτος 2022-2023.

Το έργο που επιτελεί ο κλάδος αυτός των εργαζομένων είναι ιδιαίτερα σημαντικός, διότι πρόκειται για την υγεία των παιδιών και των εκπαιδευτικών σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα του Δήμου, για τα οποία έχει αποδειχθεί, ότι ιδιαίτερα μέσα σε συνθήκες πανδημίας, η ανάγκη καθαριότητας καθίσταται κρίσιμη.

Στην κατεύθυνση αυτή η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να στηρίζει και να διεκδικεί τα απαιτούμενα στην εκπαίδευση, αλλά και στην εξασφάλιση επιπλέον θέσεων εργασίας για τους δημότες, όπως έκανε πρόσφατα με την επιστολή της με αποδέκτες τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη και την Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων κα. Νίκη Κεραμέως.

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκίνησε σήμερα και θα διαρκέσει έως και την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022.

Δείτε την προκ΄ήρυξη ΕΔΩ

#ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ #ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ #ΔΗΜΟΣ
Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.