Header Ads

Γρεβενά: Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Οσίου Νικάνορα

Θρησκευτικές λατρευτικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από αύριο Σάββατο 6 μέχρι κα τη Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022 στο Μοναστήρι του Οσίου Νικάνορα στη Ζάβορδα Γρεβενών.

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022 στις 6:00 το απόγευμα θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στην κυρίως Μονή και στις 7:00 το απόγευμα Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Μετόχιον Αγίου Δημητρίου για τις γυναίκες.

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022 από τις 4:00-11:00 το πρωί θα τελεστεί ακολουθία του Όρθρου και το Πανηγυρικό  Αρχιερατικό Συλλείτουργο στην κυρίως Μονή και από τις 7:00-10:30 το πρωί Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στο Ιερό Μετόχιον του Αγίου Δημητρίου για τις γυναίκες, ενώ στις 6:00 το απόγευμα Πανηγυρικός μεθέορτος Εσπερινός και το Κτιτορικό  Μνημόσυνο στην κυρίως Μονή.

Τέλος της ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στις 6:00 το πρωί θα τελεστεί Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία «ἐπὶ τῇ μνήμῃ τοῦ Ὁσίου Καλλιστράτου, πρώτου Κτίτορος τῆς Ἱερᾶς ἡμῶν Μονῆς».

Στις τελευτές θα χοροστατούν ο εκπρόσωπος του Οικουμενικού  Πατριάρχου, Μητροπολίτης Σαράντα Εκκλησιών κ. Ανδρέας και ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ.

 

 

Κοζάνη: Πανηγυρίζει 6 & 7 Αυγούστου ο Ι.Ν. Αγ. Νικάνορα Κοζάνης

Πανηγυρίζει στις 6 και στις 7 Αυγούστου ο Ιερός Ναός Αγίου Νικάνορα στην Κοζάνη.

Το Σάββατο 6 Αυγούστου θα τελεστεί  στις  7:00  πανηγυρικός εσπερινός και την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 θα τελεστεί στις 7:00 το πρωϊ Όρθρος και πανηγυρική θεία Λειτουργεία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ.κ Παύλου

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.