Header Ads

Καστοριά: Σύλληψη μετά από κινηματογραφική καταδίωξη και συγκρούσεις με περιπολικά

Κινηματογραφικές εικόνες καταγράφηκαν σε περιοχή της Καστοριάς, όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου – ανήλικος αλλοδαπός και χωρίς δίπλωμα οδήγησης, όπως αποδείχτηκε – για να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, συγκρούστηκε αρχικά μετωπικά με αστυνομικό όχημα και στη συνέχεια, κινήθηκε όπισθεν και προσέκρουσε σε ένα ακόμα αστυνομικό όχημα.

Στο αυτοκίνητο, που επέβαιναν δύο ακόμα αλλοδαποί, μία 41χρονη γυναίκα και ένας 49χρονος άνδρας, εντοπίστηκαν δύο ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν 21 συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 31 κιλών, ενώ διαπιστώθηκε ότι το όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας που ανήκαν σε άλλο αυτοκίνητο.

Στο περιστατικό συνεργάστηκαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και αστυνομικών της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς.

Σε βάρος του ενός από τους τρεις συλληφθέντες, εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις. Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, κατά περίπτωση και αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

 

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.