Header Ads

ΑΣΕΠ 5Ε2021: Βγήκαν τα αρχικά αποτελέσματα για το Ινστιτούτο Θαλάσσιων Βιολογικών Πόρων και Εσωτερικών Υδάτων

ΑΣΕΠ 5Ε2021: Βγήκαν τα αρχικά αποτελέσματα για το Ινστιτούτο Θαλάσσιων Βιολογικών Πόρων και Εσωτερικών Υδάτων

Αναρτήθηκαν από τον ΑΣΕΠ οι αρχικοί πίνακες κατάταξης και αποκλειομένων για την μόνιμη πρόσληψη επιστημονικού - Τεχνικού Προσωπικού στο Ινστιτούτο Θαλάσσιων Βιολογικών Πόρων και Εσωτερικών Υδάτων.

 

Το Α.Σ.Ε.Π. γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της Προκήρυξης 5Ε/2021 του Α.Σ.Ε.Π. (ΦΕΚ 38/τ.ΑΣΕΠ/19.07.2021), εκδόθηκαν και έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του οι αρχικοί πίνακες κατάταξης και αποκλειομένων για τυπικούς λόγους για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, μίας (1) θέσης Ειδικού Επιστημονικού – Τεχνικού Προσωπικού, στο γνωστικό αντικείμενο: «Βιολογική Ωκεανογραφία», με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου στο Ινστιτούτο Θαλάσσιων Βιολογικών Πόρων και Εσωτερικών Υδάτων (ΙΘΑΒΙΠΕΥ) του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ) (κωδ. θέσης: 10007).

Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι υποψήφιοι στον «Αρχικό πίνακα αποκλειομένων για τυπικούς λόγους» εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ενστάσεις κατά των ανωτέρω πινάκων υποβάλλονται στο Α.Σ.Ε.Π., εντός της ορισθείσας από την Επιτροπή Επιλογής προθεσμίας, από την Τετάρτη 31-08-2022 (ώρα 08:00) έως και την Τρίτη 6-9-2022 (ώρα 15:00), αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr), ακολουθώντας τη διαδρομή: Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Ένσταση.

Οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων.

Προς διευκόλυνση των υποψηφίων:

Οδηγός εύρεσης (Α.Μ.) υποψηφίου.

Εγχειρίδιο υποβολής ηλεκτρονικών ενστάσεων με αναλυτικές οδηγίες χρήσης.

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών ενστάσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του Α.Σ.Ε.Π. ακολουθώντας τον σύνδεσμο ή τηλεφωνικά (2131319100 - Επιλογή 4), τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις ώρες 8:00 μέχρι 14:00.

Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ

#ΑΣΕΠ #ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ #ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ #ΠΙΝΑΚΕΣ #ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.