Header Ads

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας χωρίς νέα αίτηση

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας χωρίς νέα αίτηση

Το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε την πρόσληψη 35 ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, από επιλαχόντες της προκήρυξης 1Γ/2015

Το ΑΣΕΠ έκανε γνωστό σήμερα ότι θα προχωρήσεις στην πλήρωση 35 θέσεων τακτικού προσωπικού, του κλάδου «ΠΕ2 Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας», στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α.) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, χωρίς νέα προκήρυξη και χωρίς υποβολή νέας αίτησης, από επιλαχόντες της προκήρυξης 1Γ/2015.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ανακοίνωση

Γνωστοποιείται η πλήρωση τριάντα πέντε (35) θέσεων τακτικού προσωπικού, του κλάδου ΠΕ2 ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 30 του ν. 4903/2022 (Α΄ 46), στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α.) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, χωρίς νέα προκήρυξη και χωρίς υποβολή νέας αίτησης, από επιλαχόντες της Προκήρυξης 1Γ/2015 (ΦΕΚ 8/2015, τ. Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.), με τα ίδια ακριβώς τυπικά και πρόσθετα προσόντα, όπως ορίζονται στην ανωτέρω προκήρυξη, κατ’ εξαίρεση κάθε άλλης γενικής ή ειδικής διάταξης.

Η επιλογή των διοριστέων στις νέες θέσεις θα πραγματοποιηθεί ύστερα από τον έλεγχο των προσόντων, κριτηρίων και ιδιοτήτων των επιλαχόντων της εν λόγω προκήρυξης (1Γ/2015), βάσει των δικαιολογητικών που έχουν υποβάλει στην συγκεκριμένη διαδικασία και με τη σειρά που έχουν αυτοί στους πίνακες κατάταξης του κλάδου ΠΕ2 ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ σε συνδυασμό και με τη δήλωση προτίμησής τους. Προσόντα ή ιδιότητες που αποκτήθηκαν μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής (4/12/2015) στην προκήρυξη (1Γ/2015) δεν εξετάζονται.

Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου θα καταρτιστούν οι προσωρινοί πίνακες διοριστέων, κατάταξης και απορριπτέων υποψηφίων από τους πίνακες επιλαχόντων της προκήρυξης.

Ο Πίνακας ΕΔΩ

#ΑΣΕΠ #ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ #ΕΛΕΓΚΤΕΣ #ΑΙΤΗΣΗ
Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.