Header Ads

Εορδαία – Α. Τερζοπούλου: «Ουδέποτε σταθήκαμε στο νομικό σκέλος»

Στο ηθικό σκέλος επικεντρώνει την αναφορά της, μετά τη  πρόσφατη ενημέρωση της Δημοτικής Αρχής Εορδαίας σχετικά με την υπόθεση των Αντιδημάρχων που μπήκε στο αρχείο ύστερα από την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, η επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας Αθηνά Τερζοπούλου.

Σημειώνει ότι για την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Δημοσίων σχέσεων Μαρία Αντωνιάδου «δεν χρειαζόταν καν να αντιδράσετε ακαριαία όπως λέτε για να πείτε αυτά που δημοσιεύσατε, διότι είναι αυτονόητο νομικά  ότι κάθε φυσικό πρόσωπο και ο Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος μπορεί να προμηθεύει προϊόντα, να εισπράττει τιμολόγια, εφ όσον προσκομίσει στην αρμόδια Υπηρεσία  φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα που δεν υπερβαίνει, σύμφωνα με τον τελευταίο Νόμο, τα 10000  ευρώ ετησίως».

Τονίζει  πως «ουδέποτε σταθήκαμε στο νομικό μέρος της υπόθεσης, σε όλες τις τοποθετήσεις από τον Μάρτιο του 2022 και ύστερα από πέντε μήνες,  διαιωνίζετε εσείς το ίδιο θέμα, μη μπορώντας να πάρετε μία απόφαση για την ηθική διάσταση του θέματος, διότι η κοινωνία αντιδρά σε τέτοιες καταστάσεις και είμαστε δέκτες πολλών σχολίων, γιατί αυτοί που ψηφίστηκαν να υπηρετούν τον κόσμο, αφήνουν, παραδείγματος χάρη, τους εμπόρους απ έξω και κομίζουν χρηματικές ωφέλειες στον εαυτό τους». Τέλος η κ. Τερζοπούλου υπογραμμίζει  «πως το φαινόμενο, να πουλάνε δηλαδή Αντιδήμαρχοι προϊόντα τους στο Δήμο δεν παρουσιάστηκε  μέχρι σήμερα τουλάχιστον σ επίπεδο Δυτ. Μακεδονιας ,σε κανέναν Δήμο. Μπορούμε να πούμε ότι πρωτοτυπήσαμε! Αξιώνουμε να μην παίζετε με τη νοημοσύνη μας !»

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.