Header Ads

Καστοριά: Για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών συνέληφθη 37χρονος

Για παράνομη μεταφορά 13 αλλοδαπών σε περιοχή της Καστοριάς συνελήφθη 37χρονος αλλοδαπός, από αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας.

Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε χθες τις πρωινές ώρες από προαναφερόμενους αστυνομικούς, να κινείται ύποπτα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 37χρονο, ο οποίος αποβίβασε από το όχημα σε περιοχή της Καστοριάς, -13- αλλοδαπούς και αποχώρησε.

Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν το όχημα, ο οδηγός του οποίου δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα για να αποφύγει τον έλεγχο. Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, ακινητοποιήθηκε το όχημα, σε περιοχή της Καστοριάς και συνελήφθη ο ανωτέρω οδηγός.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 37χρονος, διευκόλυνε την παράνομη έξοδο από τη χώρα, δεκατριών (13) αλλοδαπών, ηλικίας από 18 έως 28 ετών, οι οποίοι είχαν προηγουμένως εισέλθει παράνομα στη χώρα και στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.