Header Ads

Η εμφάνιση της Μαντόνα στα MTV VMA: Όταν πήγε 19 χρονών στη Νέα Υόρκη με 35 δολάρια στη τσέπη

REUTERS/Mario Anzuoni

«Έλεγαν ότι δεν θ′ αντέξουμε, αλλά είμαστε ακόμη εδώ, γ@@@@ω!». 

Με αυτά τα λόγια άνοιξε η Μαντόνα τα MTV Video Music Awards, καθώς τα γενέθλια των 40 ετών στη μουσική της εμβληματικής βασίλισσας της ποπ συμπίπτουν με την επέτειο τεσσάρων δεκαετιών του δικτύου.

Στην εμφάνιση - έκπληξη, η Μαντόνα ανακάλεσε μιλώντας από σκηνής την πρώτη φορά έφτασε στη Νέα Υόρκη. «Είπα στον ταξιτζή να με πάει στο κέντρο της πόλης», ενώ εκείνος οδηγούσε με κατεύθυνση την Times Square. «Ηρθα στη Νέα Υόρκη έχοντας μόνο 35 δολάρια στην τσέπη και ένα ζευγάρι παπούτσια χορού. Ήμουν 19 χρονών και τρομοκρατημένη». 

«Πριν από σαράντα χρόνια, ένα άλλο αουτσάιντερ έφτασε στη Νέα Υόρκη με την ελπίδα να δημιουργήσει κάτι επαναστατικό» είπε για τα γενέθλια του δικτύου. «Το μουσικό κανάλι έκανε πρεμιέρα μέσα στη νύχτα νύχτα και ονομάστηκε MTV. Βρεθήκαμε και από εκεί και πέρα άλλαξη ζωή μου, άλλαξα μουσική και δημιουργήσαμε μια νέα μορφή τέχνης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχει μόνο ένα μέρος για να είστε απόψε ».

Η Μαντόνα αποκάλυψε επίσης το τρέιλερ από το concert film της «Madame X», το οποίο θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα Paramount Plus στις 8 Οκτωβρίου, λίγο μετά την εμφάνιση της.

Οι εμφανίσεις της Μαντόνα έχουν γράψει ιστορία. Στα πρώτα VMA είχε τραγουδήσει την μεγάλη επιτυχία της Like A Virgin, φορώντας νυφικό, ενώ την πρώτη χρονιά των MTV Video Music Awards, που είχαν γίνει στο Radio City Music Hall της Νέας Υόρκης, είχε αποσπάσει υποψηφιότητα στην κατηγορία Καλύτερο Βίντεο Νέου Καλλιτέχνη. 

Με πληροφορίες από Variety .

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.