Header Ads

Ο Βόλος έμεινε μόνος πρώτος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας

SUPERLEAGUE 2021-2022 / ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI)

Να λοιπόν που η ολοκλήρωση της 3ης αγωνισιτκής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, βρίσκει μόνο πρώτο στην κορυφή της βαθμολογίας τον Βόλο.

Η ομάδα του Βόλου νίκησε και τον Ατρόμητο με 3-0, έκανε το απόλυτο με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του Ιωνικού-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0, έμεινε μόνος πρώτος με 9 βαθμούς.

Αν μη τι άλλο είναι ωραίο και εντελώς διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει έως τώρα. Ο Βόλος άφησε στη δεύτερη θέση με 7 βαθμούς τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΣ Γιάννινα και 5ο τον ΠΑΟΚ με 6.

Ξέρω θα μου πείτε πάλι είναι νωρίς. Όντως είναι νωρίς και την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Βόλου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον «πληγωμένο» Παναθηναϊκό. Θα αντέξει; Αυτό είναι το ερώτημα πλέον. Θα δούμε, δεν μπορούμε να πούμε και φυσικά την επόμενη αγωνιστική έχουμε και το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ενώ και ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Τρίπολη εναντίον του Αστέρα.

Ο Βόλος έχει αυτή τη στιγμή και τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος με 3 γκολ τον Ολλανδό Τομ Φαν Βέερτ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πάλι δεν ηττήθηκε, δεν δέχτηκε γκολ στη Νίκαια, από τον Ιωνικό, αλλά η λευκή ισοπαλία τον έφερε στη δεύτερη θέση.

Σίγουρα μέχρι τώρα ο Βόλος δεν έχει αγωνιστεί με κάποιον από τους υποψήφιους διεκδικητές του τίτλου, ενώ αντίθετα ο ΠΑΣ Γιάννια, νίκησε εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ με 0-1 και στο γήπεδό του τον Παναθηναϊκό με το ίδιο σκορ.

Το ματς της επόμενης αγωνιστικής στο γήπεδο της Λεωφόρου, θα αποτελέσει μεγάλο τεστ για τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Εκεί θα φανούν αρκετά πράγματα, απέναντι στον Παναθηναϊκό που θα ψάξει οπωσδήποτε τη νίκη, μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες.

Πάντως είναι κάτι διαφορετικό μέχρι τώρα, αλλά αυτό που όλοι αναρωτιούνται είναι μέχρι πότε θα ισχύσει αυτό. Θα αντέξει ο Βόλος ή στο πρώτο πιο δύσκολο από τα άλλα παιχνίδια θα χάσει αυτό που μέχρι τώρα έχει κατακτήσει.

Από την άλλη ο Ατρόμητος ένα βαθμό πήρε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης από τον Ολυμπιακό και προβληματίζει.

Ο Ιωνικός στην επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια έχει φτάσει τους 4 βαθμούς και φυσικά νιώθει ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία του.

Για να δούμε λοιπόν τι θα δούμε στη συνέχεια….

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.