Header Ads

Η Apple παρουσίασε το iPhone 13

Το νέο iPhone 13 της Apple

Η Apple παρουσίασε τα πολυαναμενόμενα iPhone 13 και iPhone 13 mini σε ειδική εκδήλωση την Τρίτη (14/9).

Οι συσκευές διαθέτουν νέα εμφάνιση με σύστημα διπλής κάμερας, οι οποίες είναι διατεταγμένες διαγώνια. Τα smartphone έρχονται σε πέντε νέα χρώματα: ροζ, μπλε, μαύρο, λευκό και κόκκινο.

iPhone 13

Η Apple είπε ότι το iPhone 13 θα έχει προσαρμοσμένες κεραίες 5G και εξαρτήματα ραδιοφώνου για μεγαλύτερες ταχύτητες.

Το iPhone 13 τροφοδοτείται από ένα νέο τσιπ σχεδιασμένο από την Apple: το A15 Bionic.

Τα στελέχη της εταιρίας ονόμασαν το τσιπ ”την ταχύτερη CPU σε οποιοδήποτε smartphone”.

Χρησιμοποιεί τεχνολογία 5 νανομέτρων και περιλαμβάνει 15 δισεκατομμύρια τρανζίστορ, 6-πυρήνα CPU και 4-πυρήνα GPU. Η τεχνολογία θα δώσει στο iPhone βελτιωμένες δυνατότητες μηχανικής μάθησης, όπως ανάλυση βίντεο σε πραγματικό χρόνο και δυνατότητα ανάλυσης κειμένου σε φωτογραφίες.

″Ο ανταγωνισμός εξακολουθεί να υπολείπεται στα chips μας - όχι μόνο από πέρυσι, αλλά ακόμη και πριν από δύο χρόνια”, δήλωσε ο Kaiann Drance, στέλεχος μάρκετινγκ της Apple iPhone.

iPhone 13

Οι καταναλωτές δεν θα έχουν πλήρως αδιάλειπτη οθόνη στο νέο iPhone: Το τελευταίο smartphone της Apple εξακολουθεί να διαθέτει εγκοπή για την μπροστινή κάμερα στο επάνω μέρος της οθόνης, αλλά είναι μικρότερη από ό, τι στο παρελθόν.

Αντί να καταργήσει την εγκοπή, όπως περίμεναν κάποιοι παρατηρητές της εταιρείας, η Apple δήλωσε την Τρίτη ότι την έκανε 20% μικρότερη στο iPhone 13 από ό, τι στις προηγούμενες εκδόσεις της συσκευής.

Tα νέα μοντέλα θα είναι διαθέτουν οθόνη OLED και dolby vision. Η τιμή του iPhone ξεκινάει από τα 799 δολάρια, ενώ του iPhone mini από τα 699 δολάρια.

iPhone 13

Mε πληροφορίες από CNN και Reuters

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.