Header Ads

ΑΣΕΠ 4Ε/2020: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων για τις προσλήψεις στον Συνήγορο του Καταναλωτή

ΑΣΕΠ 4Ε/2020: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων για τις προσλήψεις στον Συνήγορο του Καταναλωτή

Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 4Ε/2020 για την πλήρωση δύο (2) θέσεων στον Συνήγορο του Καταναλωτή.

Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 4Ε/2020 (ΦΕΚ 45/17.11.2020, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση δύο (2) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στο γνωστικό αντικείμενο «Νομικών (Με εξειδίκευση στο Εμπορικό ή Αστικό Δίκαιο)», στον Συνήγορο του Καταναλωτή.

Έχουν αναρτηθεί οι πίνακες προσληπτέων, αναπληρωματικών, δεκτών υποψηφίων κατά το στάδιο της προεπιλογής και μη κληθέντων σε συνέντευξη, καθώς και ο πίνακας αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους.

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ο πίνακας δεκτών υποψηφίων κατά το στάδιο της προεπιλογής και μη κληθέντων σε συνέντευξη, καθώς και ο πίνακας αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ο πίνακας προσληπτέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» (Ν.3861/13.7.2010) μετά την έκδοση των σχετικών ΦΕΚ.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.