Header Ads

Μόνος πρώτος ο Ολυμπιακός με τη βοήθεια του... ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού στη Σούπερ Λιγκ

Φωτο αρχείου 

Ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός, έστειλαν μόνο πρώτο τον Ολυμπιακό στον βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λιγκ και μένει να δούμε τι θα κάνει τη Δευτέρα ο ΠΑΣ Γιάννινα εναντίον του ΟΦΗ, για να ξέρουμε αν οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι μόνοι ή με παρέα στην κορυφή.

Ο Ολυμπιακός πήρε εύκολη νίκη στην Τρίπολη επί του Αστέρα με 0-2, με τον Τικίνιο να σκοράρει και πάλι το 3ο εφετινό γκολ του και με ένα παιδαριώδες λάθος του γκολκίπερ Νίκου Παπαδόπουλου σε σέντρα του Ακιμπού Καμαρά. Ο Αστέρας δεν κατάφερε να αντιδράσει και ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα.
Στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ νίκησε μάλλον εύκολα την ΑΕΚ με 2-0. Η Ένωση έκανε το λάθος να αφήσει χώρο στον Μπίσεσβαρντ και φυσικά το πλήρωσε. Ένας παίκτης με τις τεχνικές ικανότητες του Μπίσεσβαρντ, όταν βρει χώρο δεν θα το συγχωρήσει. Πέτυχε ο πρώτο γκολ και κέρδισε πέναλτι για το δεύτερο. Ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς στο τέλος του αγώνα μίλησε για λάθη στα γκολ. Το μεγαλύτερο ήταν αυτό που είπαμε πριν.

Ο Τσούμπερ «αποκλείστηκε» από τους αντίπαλους αμυντικούς, ο Λιβάϊ Γκαρσία, ήταν προβλέψιμος και έτσι η ΑΕΚ έχασε μοιραία. Ο αγώνας είχε πάθος, δύναμη και κυρίως θέληση. Αλλά αυτός που το ήθελε παραπάνω ήταν ο ΠΑΟΚ.
Ο Παναθηναϊκός «αποκαθήλωσε» και έκανε φύλο φτερό τον Βόλο, με 5-1. Η ομάδα του Βόλου δεν βγήκε σχεδόν στο γήπεδο, αφού μόλις στο 4’ βρέθηκε να χάνει με 2-0 και στην ουσία η σεμνή τελετή είχα λάβει τέλος. Το όνειρο και η ωραία εικόνα στην πρώτη θέση, τελείωσε άδοξα. Ο Παναθηναϊκός έπιασε από το…λαιμό τον αντίπαλο και μέχρι να τελειώσει το πρώτο μέρος τον είχε φιλοδωρίσει με 4 γκολ. Το τελικό 5-1 ήταν απλά το τελικό σκορ. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε περιθώρια για απώλεια έπαιξε όπως έπρεπε και καθάρισε εύκολα.
Στο τελευταίο ματς της ημέρας ο Παναιτωλικός πήρε τη μπουκιά από το στόμα της Λαμίας, αφού ισοφάρισε στις καθυστερήσεις σε 2-2 και έφυγε ικανοποιημένος από την έδρα του αντιπάλου του.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πρώτος με 10 βαθμούς, ο ΠΑΟΚ έπιασε τον Βόλο στη δεύτερη θέση με 9, η ΑΕΚ έμεινε στους 7 και μένει να δούμε τι θα κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα και αν θα μείνει στους 7 ή θα ανέβει. Ο Παναθηναϊκός τέλος έφτασε τους 6 βαθμούς και την 6η θέση.

Τη Δευτέρα θα διεξαχθούν οι αγώνες:

ΠΑΣ Γιάννινα -0ΦΗ 17.15

Απόλλων Σμύρνης-Ιωνικός 19.30

Ατρόμητος Αθηνών-Άρης 19.30

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.