Header Ads

Μύθος ή απατεώνας; Η απίστευτη ιστορία του αντιπροέδρου του Σουρινάμ

Σε μια από τις πιο σουρεαλιστικές στιγμές του ποδοσφαίρου, ο αντιπρόεδρος του Σουρινάμ, Ρόνι Μπράουνσβαϊκ, ένας άνθρωπος που καταζητείται εδώ και καιρό από την Ιντερπόλ, έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στα 60 του χρόνια στην CONCACAF League (Κύπελλο Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής).

Ο πρώην αντάρτης ξεκίνησε βασικός με την Ιντερ Μοενγκοτάποε, την ομάδα της οποίας είναι ιδιοκτήτης, με αντίπαλο την Ολίμπια από την Ονδούρα. Οι τελευταίοι κέρδισαν με το επιβλητικό 6-0 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδια για την φάση των «16» της διοργάνωσης.

Ο Μπράουνσβαϊκ, που έγινε ο γηραιότερος παίκτης στην ιστορία της CONCACAF, αγωνίστηκε για 53 λεπτά. Ο γιος του ήταν επίσης βασικός στην ομάδα του.

Καταζητείται από την Ιντερπόλ

Ο ποδοσφαιρικός μύθος (;) δεν θα μπορέσει να παίξει στο δεύτερο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς δεν μπορεί να φύγει από το Σουρινάμ, επειδή καταζητείται από την Ιντερπόλ για εγκλήματα σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών.

 

Ο πολιτικός έχει συνηθίσει σε τέτοιες περιπέτειες λόγω του παρελθόντος του ως αντάρτης και διακινητής ναρκωτικών. Στα νιάτα του λήστευε τράπεζες ενώ φέρεται να είναι πατέρας περίπου 50 παιδιών.

Νέα μπλεξίματα

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μετά το τέλος του αγώνα στον οποίον έγραψε ιστορία με τη συμμετοχή του, καταγράφηκε σε βίντεο να μοιράζει λεφτά στους αντίπαλους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια.

Σε ανακοίνωσή της η διοργανώτρια ποδοσφαιρική αρχή δήλωσε εξαιρετικά ανήσυχη με τις εικόνες αυτές και γνωστοποίησε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.

Αναμένουμε τις εξελίξεις με αγωνία!

(με πληροφορίες από Marca)

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.