Header Ads

Κοζάνη: Κ. Βέττα και Ολ. Τελιγιορίδου για διόδια Σιάτιστας

«Επανεξετάζονται στο σύνολό τους όλες οι απαλλαγές μόνιμων κατοίκων από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και στο νέο σχεδιασμό απαλλαγών θα εξετασθεί το αίτημα του Δήμου Βοίου». Αυτό αναφέρει έγγραφο της Εγνατίας Οδού ΑΕ, με το οποίο το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών απάντησε σε ερωτήσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, με θέμα την ελεύθερη διέλευση των κατοίκων του Δήμου Βοίου από τον σταθμό διοδίων της Σιάτιστας.

Σε ανακοίνωσή τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Κοζάνης, Καλλιόπη Βέττα, και Καστοριάς, Ολυμπία Τελιγιορίδου, αναφέρουν πως είναι τραγικό ότι ως απάντηση στην ερώτηση υπήρξε μόνο το υπόμνημα από την Εγνατία Οδό Α.Ε., καθώς ο κ. Καραμανλής δεν απάντησε για τις δικές του πρωτοβουλίες, συνεχίζοντας να απαξιώνει τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, αλλά και τις αγωνίες των πολιτών του Δήμου Βοΐου.

Οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καλούν τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών να αναλάβει πρωτοβουλία και να προχωρήσει άμεσα στην απαλλαγή των κατοίκων του Δήμου Βοΐου από την υποχρέωση καταβολής διοδίων στον σταθμό της Σιάτιστας.

 

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.