Header Ads

Συγκλόνισε με τις δηλώσεις του ο Θεοδωρής Ιακωβίδης

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και φυσικά από την Άρση Βαρών, ανακοίνωσε με δάκρυα ο Θοδωρής Ιακωβίδης, αλλά ταυτόχρονα προβλημάτισε.

Εκτός όμως από αυτό μας θύμισε ότι όλοι στρέφουν την προσοχή τους και τα φώτα της δημοσιότητας στους αθλητές μας όταν πάρουν μετάλλιο και όχι πριν.

Ο Ιακωβίδης, έχοντας ολοκληρώσει την προσπάθειά του στους Ολυμπιακούς δήλωσε ότι αποχωρεί, φιλώντας το ταπί και έβαλε τέλος στην καριέρα του στην Εθνική ομάδα σε μία κατάθεση ψυχής.

«Συγγνώμη αν κάποιοι νομίζουν ότι το βάζω στα πόδια, αλλά έχω κουραστεί πολύ και δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση. Είναι πολύ λυπηρό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή σου γιατί δεν σου παίρνει λεφτά, επειδή ξέρει την κατάστασή σου» είπε ο Ιακωβίδης συγκλονίζοντας τους πάντες.

Αν είχε πάρει μετάλλιο σήμερα όλοι θα του έστελναν συγχαρητήρια και θα ήταν στο προσκήνιο. Όμως αυτό δεν έγινε και οι από καρδιάς δηλώσεις του ανέδειξαν το τεράστιο πρόβλημα και τις τραγικές συνθήκες κάτω από τις οποίες προσπαθούν να προπονηθούν οι περισσότεροι αθλητές τους οποίος όλοι μαθαίνουμε ή θυμόμαστε μόλις κάνουν επιτυχία. Κρίμα…

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.