Header Ads

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο απολογισμός του Σαββάτου για τους Ελληνες

Ο Εμμανουήλ Καραλής στην πρώτη εμφάνισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες πήρε την πρόκριση για τον τελικό του άλματος επί κοντώ με άλμα στα 5.75μ.

Με προκρίσεις στους τελικούς για τους Έλληνες ολοκληρώθηκε η σημερινή ημέρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Μίλτος Τεντόγλου χρειάστηκε ένα μόλις άλμα στα 8.20μ για να πάρει την πρόκριση στον τελικό του άλματος εις μήκος και να βάλει πλώρη για ένα μετάλλιο.

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ τερμάτισε στη δεύτερη θέση της ημιτελικής σειρά του με χρόνο 21.60 και πέρασε στον μεγάλο τελικό των 50μ ελεύθερο κολύμβησης με τον τρίτο καλύτερο χρόνο.

Η Εθνική ομάδα του πόλο διέλυσε τη Νότια Αφρική με σκορ 28-5 και φουλάρει για την πρώτη θέση του Α’ ομίλου όπου αυτή τη στιγμή βρίσκεται μαζί με την Ιταλία.

Ο Εμμανουήλ Καραλής στην πρώτη εμφάνισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες πήρε την πρόκριση για τον τελικό του άλματος επί κοντώ με άλμα στα 5.75μ. Δυστυχώς εκτός τελικού έμεινε ο Κώστας Φιλιππίδης.

Η Χρύσα Αναγνωστοπούλου έμεινε εκτός τελικού στη δισκοβολία γυναικών στον στίβο καταλαμβάνοντας την 19η θέση στο σύνολο.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου, τραυματίστηκε στην εκκίνηση και λίγο πριν το πρώτο εμπόδιο στα 100μ εμπόδια στον στίβο και έμεινε φυσικά εκτός τελικού.

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης ολοκλήρωσε τον αγώνα του με 338 κ (182κ στο ζετέ και 156κ στο αρασέ) στην άρση βαρών και πήρε την ενδέκατη θέση, αλλά λίγο αργότερα μας συγκλώνισε με τις δηλώσεις του.

Στην ενδέκατη θέση της γενικής κατάταξης βρίσκεται ο Γιάννης Μιτάκης μετά και από την 8η ιστιοδρομία.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.