Header Ads

Netflix: Υποχρεωτικός εμβολιασμός για καστ και συνεργεία στις ΗΠΑ

Εν μέσω του τέταρτου κύματος της πανδημίας, με την εξαιρετικά μεταδοτική μετάλλαξη Δέλτα να επελαύνει και στις ΗΠΑ, το Netflix γίνεται το πρώτο μεγάλο στούντιο του Χόλιγουντ που λαμβάνει την απόφαση για υποχρεωτικό εμβολιασμό των καστ όλων των παραγωγών του στις ΗΠΑ.

Ο γίγαντας του streaming ενημέρωσε τις ομάδες παραγωγής και τους συνεργάτες του ότι θα απαιτήσει εμβολιασμούς από όλους όσοι εργάζονται στη «Ζώνη Α», απόφαση που περιλαμβάνει τους ηθοποιούς και το προσωπικό που έρχεται σε στενή επαφή μαζί τους.

Τα νέα πρωτόκολλα επιστροφής στην εργασία που συμφωνήθηκαν από τα συνδικάτα του Χόλιγουντ και τα μεγάλα στούντιο την περασμένη εβδομάδα, δίνουν στους παραγωγούς «τη δυνατότητα να εφαρμόσουν υποχρεωτικές πολιτικές εμβολιασμού για τα καστ και τα μέλη των συνεργείων κάθε παραγωγής στη Ζώνη Α».

Ορισμένες παραγωγές, όπως η σειρά «Gaslit», έχουν ήδη υιοθετήσει την πολιτική του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Πριν από λίγες ημέρες, ο Σον Πεν, πρωταγωνιστής του «Gaslit» - οποίος έχει εμβολιαστεί πλήρως και ήταν στις Κάννες για την ταινία του «Flag Day»- δήλωσε ότι αρνείται να επιστρέψει στα γυρίσματα εάν πρώτα δεν εμβολιαστούν όλοι όσοι συμμετέχουν στην παραγωγή.

Σύμφωνα με το Deadline, το Netflix ενδέχεται να επιτρέψει μερικές εξαιρέσεις από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, για ιατρικούς, θρησκευτικούς ή ηλιακούς λόγους, σε ταινίες και σειρές που βρίσκονται ήδη σε στάδιο παραγωγής.

Με πληροφορίες από Deadline 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.