Header Ads

Πρώτο τρέιλερ για το «House Of Gucci»: Χλιδή, απληστία, προδοσία, φόνος κι ένα all star καστ

Οι Γκούτσι επέστρεψαν με στιλ. Το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ «House Of Gucci», που αφηγείται την αληθινή ιστορία της δολοφονίας του Μαουρίτσιο Γκούτσι (Άνταμ Ντράιβερ) από την σύζυγο του Πατρίτσια Ρετζιάνι (Lady Gaga) μόλις κυκλοφόρησε.

Βασιμένη στο βιβλίο της Σάρα Γκέι Φόρντεν «The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed» (Ο Οίκος των Gucci: Μία συγκλονιστική ιστορία δολοφονίας, τρέλας, γκλάμουρ και απληστίας», 2001), εμπνευσμένη από τις περιπέτειες της οικογενειακής αυτοκρατορίας του ιταλικού οίκου μόδας Gucci, με ένα all-star cast (Lady Gaga, Άνταμ Ντράιβερ, Τζάρεντ Λέτο, Τζέρεμι Άιρονς, Τζακ Χιούστον, Σάλμα Χάγιεκ, Αλ Πατσίνο), η ταινία διατρέχει τρεις δεκαετίες έρωτα, προδοσίας, παρακμής, εκδίκησης, και εν τέλει φόνου, παρακολουθώντας τι κρύβεται πίσω από ένα όνομα, ποια είναι η αξία του και για το τι είναι ικανή μια οικογένεια προκειμένου να διατηρήσει τον απόλυτο έλεγχο.

Η Πατρίτσια Ρετζιάνι, γνωστή και ως «Μαύρη Χήρα», εξέτισε ποινή φυλάκισης 18 ετών για την ενορχήστρωση της δολοφονίας του πρώην συζύγου της, Μαουρίτσιο Γκούτσι, δισέγγονου του ιδρυτή, Γκούτσιο Γκούτσι και αποφυλακίστηκε το 2016.

Ο Μαουρίτσιο Γκούτσι, επικεφαλής του οίκου μόδας, έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμούς έξω από το γραφείο του, στο Μιλάνο, το 1995. 

Η ταινία -στα ελληνικά με τίτλο «Ο Οίκος Gucci»- έρχεται στους κινηματογράφους στις 25 Νοεμβρίου. 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.