Header Ads

Mach-Eau: Το άρωμα της Ford που μυρίζει βενζίνη

.

Η αυτοκινητοβιομηχανία Ford αποφάσισε να επεκταθεί στην αρωματοποιία και παρουσιάζει ένα άρωμα που μυρίζει βενζίνη.

Το Mach-Eau δημιουργήθηκε για να προμοτάρει το Ford Mustang Mach-E GT, το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της εταιρείας. Και ο λόγος για τον οποίο το άρωμα Mach-Eau μυρίζει βενζίνη, είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με την σχετική έρευνα που έκανε η Ford, το 70% των οδηγών που αγοράζουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα, δηλώνουν ότι τους λείπει η μυρωδιά της βενζίνης.

Σύμφωνα με την Ford, ”το άρωμα έχει σχεδιαστεί για να ευχαριστεί κάθε μύτη και συνδυάζει νότες καπνού, στοιχεία λάστιχου και μία ιδέα ζωϊκού στοιχείου, που παραπέμπει στην κληρονομιά της Mustang.”

 

Οποιος αγοράζει το Ford Mustang Mach-E GT, θα παίρνει δώρο και το άρωμα βενζίνης.

 

Ο ρεπόρτερ του Forbes, Αλιστερ Τσάρλτον, ο οποίος δοκίμασε το Mach-Eau, έγραψε ότι είναι ένα γενικώς ευχάριστο άρωμα, που δεν βρωμάει καθόλου.

Η Ford συνεργάστηκε με την Βρετανική Olfiction για την δημιουργία του αρώματος και το σημείο έναρξης ήταν ”τα χημικά από τα εσωτερικά των αυτοκινήτων, τις μηχανές και την βενζίνη.”

Αυτά ανακατεύτηκαν με συστατικά όπως μπλε τζίντζερ, λεβάντα, γεράνιουμ και σανταλόξυλο, καθώς και μία υπερβολική δόση του Νεπαλέζικου πιπεριού Τιμούτ, το οποίο μυρίζει κάπως σαν πετρέλαιο.

Το Mach-Eau δεν κυκλοφορεί στο εμπόριο. Θα δίνεται ως δώρο σε όσους αγοράσουν Mustang Mach-E GT, το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της εταιρείας. 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.