Header Ads

"Εθνική ντροπή" αποκάλεσε την ολυμπιονίκη Μπάιλς, ο αντιεισαγγελέας του Τέξας

″Εθνική ντροπή” τόλμησε να αποκαλέσει την τέσσερις φορές ολυμπιονίκη των ΗΠΑ στη Γυμναστική, Σιμόν Μπάιλς ο αντιεισαγγελέας του Τέξας, επειδή η αθλήτρια δήλωσε πως προσωρινά αποχωρεί από κάποιους εκ των αγώνων στο Τόκιο επειδή σε αισθανόταν καλά. Στην ίδια ανάρτησή μάλιστα, χαρακτήρισε τη συμπεριφορά της ”παιδιάστικη” και ”εγωιστική”. 

Στη συνέχεια όμως αναγκάστηκε να ανακαλέσει και να προσπαθήσει να δικαιολογήσει τις απαράδεκτους χαρακτηρισμούς αφού βρέθηκε μπροστά σε ένα κύμα οργής και κριτικής, καθώς όχι μόνο αθλητές αλλά και πολίτες από όλο τον κόσμο υπερασπίστηκαν την απόφαση της Μπάιλς. 

Αν και πολύ λίγη σημασία έχει, το πως δικαιολόγησε τους χαρακτηρισμούς που της απέδωσε, ο Άαρος Ρέιτζ σε ανάρτησή του στο Twitter υποστηρίζει πως εκφράστηκε με αυτό τον τρόπο καθώς ένιωσε βαθιά απογοήτευση και απελπισία για την απόφαση της δημοφιλούς αθλήτριας και τόνισε πως δεν είχε λάβει γνώση όλων των δεδομένων που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. 

Μετά τους προβλητικούς χαρακτηρισμούς, τώρα δηλώνει πως η ”Σιμόν Μπάιλς είναι μια αληθινή πατριώτισσα και μια από τις μεγαλύτερες αθλήτριες της Γυμναστικής της εποχή μας.  Ζητώ συγνώμη και της εύχομαι να είναι καλά”.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.