Header Ads

«The Prince»: Η σειρά animation που σατιρίζει ανελέητα τη βρετανική βασιλική οικογένεια

Η νέα σατιρική σειρά animation με τίτλο «The Prince» που ακολουθεί την βρετανική βασιλική οικογένεια -με αρκετά τολμηρές παρωδίες των μελών της, συμπεριλαμβανομένου του οκτάχρονου πρίγκιπα Τζορτζ- είναι διαθέσιμο στο HBO Max.

Η πλατφόρμα κυκλοφόρησε και τα 12 επεισόδια της σειράς (που επρόκειτο να βγει τον Μάιο, αλλά αναβλήθηκε λόγω του θανάτου του πρίγκιπα Φίλιππου) ταυτόχρονα, στις 28 Ιουλίου, μαζί με ένα νέο τρέιλερ.

Στο επίκεντρο είναι η ζωή του νεαρού πρίγκιπα Τζορτζ, αλλά η σειρά παρωδεί τους πάντες, από την πριγκίπισσα Σάρλοτ, τον πρίγκιπα Λούις, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, μέχρι τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου Κάρολο και τη σύζυγό του Καμίλα. Από τη σειρά δεν θα μπορούσε να λείπει η βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο συγγραφέας και εκτελεστικός παραγωγός Γκάρι Τζανέτι δανείζει τη φωνή του στον πρίγκιπα Τζορτζ, ενώ στη σειρά παίρνουν μέρος ο Ορλάντο Μπλουμ ως πρίγκιπας Χάρι και η Σόφι Τέρνερ ως πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Όσο για το τι θα συμβεί η σύνοψη αναφέρει τα εξής: «Πριν ο Τζορτζ κυβερνήσει τη Βρετανία, θα θεσπίσει τους δικούς του νόμους στην κωμωδία του Τζανέτι... Επειδή η διαδοχή του δεν θα έρθει σύντομα, σε κάθε επεισόδιο ο Τζορτζ θα βρίσκει τον δρόμο του στη ζωή ως νέος πρίγκιπας στη σύγχρονη εποχή -από τα 775 δωμάτια του παλατιού του Μπάκιγχαμ μέχρι το δημοτικό σχολείο με κοινούς θνητούς».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ, Deadline

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.