Header Ads

Α.Σ. Βελβεντό Vs Α.Π.Σ. Αρίων Πτολεμαΐδα 58-59

Σε μία ματσάρα για γερά νεύρα, η ομάδα μας έκανε το μεγάλο διπλό (58-59) και πλησίασε ακόμα περισσότερο στην κορυφή της βαθμολογίας. Το παιχνίδι δε ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς διότι στη πρώτη φάση ο αθλητής μας, Γιάννης Πέκος, τραυματίστηκε (ευτυχώς όχι σοβαρά) και προφυλάχτηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς.
Σα να μην έφτανε αυτό, το Βελβεντό ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι, έκανε σκορ 15-9, γρήγορα όμως ο Α.Π.Σ. Αρίων αντέδρασε και τελείωσε το δεκάλεπτο με σκορ 15-19. Στη δεύτερη περίοδο το Βελβεντό ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ, πρωταγωνιστές του οποίου ήταν για άλλη μια φορά οι Σαμαράς, Σούπουρας και το ημίχρονο να κλείνει με σκορ 36-33. Στο δεύτερο ημίχρονο πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν οι άμυνες. Οι μάχες κάτω απ’ τα καλάθια ήταν πολύ δυνατές με αποτέλεσμα σε μία απ’ αυτές, ο ψηλός μας, ο Αθανασιάδης, να δεχτεί χτύπημα στο σαγόνι (άθελα βέβαια του ‘’αντίπαλου’’ παίκτη) και να συνεχίζει τον αγώνα με τσιρότο. (σκορ τρίτου δεκαλέπτου 45-46) Η τελευταία περίοδος ήταν ακατάλληλη για καρδιακούς. Οι ομάδες ήταν συνεχώς δίπλα στο σκορ, το ‘’ξύλο’’ κάτω απ’ τη ρακέτα συνεχιζόταν, οι εναλλαγές στο σκορ ήταν συνεχείς και έτσι φτάσαμε 15’’ πριν το τέλος ομάδα μας να προηγείται με σκορ 56-57. Σε εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν επίθεση, στην οποία ευστοχούν. Το τελευταίο λόγο όμως του ματς την είπε ο Πανίδης ο οποίος με προσωπική προσπάθεια 2’’ πριν το τέλος διαμόρφωσε το τελικό 58-59. Κορυφαίος του γηπέδου ήταν ο Πανίδης, ο οποίος ήταν το Α και το Ω σε άμυνα και επίθεση, σε ένα γήπεδο που απ’ ότι φαίνεται του ταιριάζει!

Υ.Γ 1: Στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 200 φίλοι του μπάσκετ, οι οποίοι με τη συμπεριφορά τους δίδαξαν για άλλη μια φορά ήθος.

Υ.Γ 2: Άψογη η φιλοξενία των παραγόντων του Α.Σ. Βελβεντού Υ.Γ 3: Στο νοσοκομείο με τη συνοδεία των παραγόντων της ομάδας μεταφέρθηκαν οι 3 παίκτες μας ( Πουτούκης, Αθανασιάδης, Πέκος) Υ.Γ 4: Επόμενο ματς εντός έδρας με το Λασσάνη. Κάνουμε το ‘’καθήκον’’ μας, γεμίζουμε το γήπεδο… τίποτα άλλο…

ΒΕΛΒΕΝΤΟ (Ασβεστάς), Ζανδές 1, Μπλιούμης 8 , Σουπούρας 17 (3),Τσιτσιόκας 4, Ρήγας, Σαμαράς 17 (3), Νίκου 6(1), Αποστόλης 2, Μίχος 3,Παπαϊδης.

Α.Π.Σ. Αρίων-‘’Πτολεμαΐδα’’(Μουρουζίδης) Εξακουστίδης, Αθανασιάδης 13,Καλομενίδης 10 (2) Τσολάκης 2, Σκόρδας, Πέκος, Πουτούκης, Πανίδης 22(4), Γκέκας 4, Χατζηλιάδης, Νεοφυτίδης 8

 Α.Π.Σ Αρίων- Πτολεμαΐδα Basketball
Από το Blogger.